Gelin birlik olalım

Güncelleme Tarihi:

Gelin birlik olalım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Menajer Cemil Turan, Fenerbahçe camiasına seslendi

Teknik Direktör Rıdvan Dilmen'e ve futbolculara inancının sonsuz olduğunu dile getiren Fenerbahçe Menajeri, ‘‘Herkes üzerine düşeni yapsın. Takıma köstek değil, destek olalım. Birlik ve beraberlik ile başarıya daha yakın olacağız’’ dedi.

Sahip çıkalım

Fenerbahçe İdari Manejeri Cemil Turan, sarı lacivertli camiaya seslenerek, ‘‘Gelin birlik olalım. Elele vererek Fenerbahçe'yi layık olduğu yere taşıyalım’’ dedi. Turan, ‘‘Fenerbahçeliyim’’ diyen herkesin teknik Direktör Rıdvan Dilmen'e sahip çıkması gerektiğini savundu.

Sabırlı olalım

Takımın sabırla özlenen seviyeye geleceğini dile getiren Turan sözlerini şöyle sürdürdü: Başarının gelmesi için sistemli çalışmak gerekiyor. Biz disiplinli, prensipli bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Futbolcularımız tam bir kolej takımı havasına girdi.

Misafir değiliz

Şu anda ligin zirvesindeyiz. Burada misafir değiliz. Başarımızın tesadüf olmadığını ilerleyen haftalarda herkes görecek. Fenerbahçeli taraftarlar, artık tribünde keyifle takımını izleyecek. Teknik Direktör Rıdvan Dilmen'e, yardımcılarına ve futbolcularımıza güveniyoruz.

MTK'yı eleyeceğiz

MTK Budapeşte karşısında ilk maçta arzulanan sonucu elde ettiklerine temas eden Turan şöyle devam etti: Futbol hata kabul etmez. Biz ilk maçı unutacağız. Kendi sahamızdaki maçta temkinli ve arzulu olacağız. Seyircimizin de desteği ile turu geçeceğiz.

Preko

25 gol atarım

Kaliteli takımız

Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Yaw Preko, ligde en az 25 gol atacağını söyledi. İstanbulspor maçının ikinci yarısında oyuna girmesine rağmen attığı iki golle takımını farklı galibiyete taşıyan Preko, sarı lacivertli takımda kaliteli oyuncularla bir arada oynadığını söyledi.

Sergen cambaz

Özellikle Sergen'in tam bir futbol cambazı olduğunu dile getiren Ganalı futbolcu, forvette Süleyman Oulare, Moldovan gibi oyuncularla yan yana oynamanın da avantaj olduğunu hatırlatarak, ‘‘Bize karşı oynayan rakipler çok zorlanacak. Birimizi tutarlarsa, diğeri gol atacak’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!