Geleceğe bakalım

Güncelleme Tarihi:

Geleceğe bakalım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 1998 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

F.Bahçe'de hep günlük başarılara bakılır... Geçmişte böyleydi, ama şimdi böyle değil. Aziz Yıldırım Yönetimi inanılmaz milyon dolarlarla eski yüzlü, yeni bir takım oluşturdular.

Elbette beklenti olumlu olacaktı. Başka yolu da var mıydı? Avrupa kupaları hedeflerden biriydi. Sonuç, koskoca bir hüsran. Türkiye Kupası zaten naftalinlenmiş raflarda misafir.

Kısacası F.Bahçe, Avrupa'da yok, Türkiye Kupası cezalısı, gene yok. Peki geriye ne kaldı? Sadece lig şampiyonluğu. Onda da ne olur, belli olmaz.

ALKIŞ TUTUYORUM

F.Bahçe, Yıldırım Yönetimi ile ilginç, ilginç olduğu kadar muhteşem görüntülere imza atmayı uygun gördü. Bu uygun görüntü bana öylesine büyük keyif verdi ki, alkış tutmamam mümkün değil. Nedir bu? Fenerbahçe'nin geleceğine altyapıdan bakıp ilerisine yeşil ışık yakmaktır.

Dereağzı'ndaki tesisleri bilmeyen yoktur. Sadece şöhretler topluluğu profesyonel takımın bir tek çim sahası ve kamp binası var. Geri kalana bakarsak koskoca terkedilmiş boş arazileri görürdük.

Ya şimdi?

İşte burası çok önemli. Ne kadar Fenerbahçeliyim diye geçinen varsa, lütfen gidip görsün. İnanılmaz altyapıya ayrılmış birbirinden güzel, içiçe altı tane futbol sahası görürsünüz. Bunun yanısıra soyunma odaları, duşları, masaj salonları ve idari bölümleriyle Avrupa'yı aratmayacak güzellikte olduğunu görürsünüz.

YOLA DEVAM YILDIRIM

Bu tesislerde yok, yok. Tamı tamına Avrupa ve dünya standartlarında. Sahaların her biri Hollanda'nın Arena Stadı'nın çim sahalarından örnekler veriyor. Burada görev yapacak geleceğin büyük Fenerbahçeli futbolcuları 10 yaşla, 16 ve 18 yaş gruplarındaki gençlerimiz. Şimdi bu güzellikler içindeki geleceğin F.Bahçelileri'ni elbette her F.Bahçeli gibi ben de sabırsızlıkla bekleyeceğim.

F.Bahçe'nin geleceğine böyle parlak ufuklarla yeşil ışık yakan tüm F.Bahçe Yönetimi'ne elbette alkış tutmak bizim de görevimiz.

Devam Aziz Yıldırım, devam. Bu yolda yolun açık olsun. Ve yazımı noktalarken sana yönetimle bir kez daha alkış tutuyorum. Yoluna devam...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!