İki yüzlü ALBA!

Güncelleme Tarihi:

İki yüzlü ALBA
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 13:10

Ahmet Çakı'nın başantrenörlüğünü yaptığı Alba Berlin, lig maçında Rasta Vechta takımını 83-74 yendi. Böylece üst üste altıncı galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

BASKETBOL Bundesliga'da Alba Berlin galibiyet serisini sürdürüyor. Ahmet Çakı'nın başantrenörlüğünü yaptığı Alba Berlin, seyircisi önünde Rasta Vechta takımını 83-74 yenerek play off için önemli bir galibiyet aldı. Alba Berlin, Avrupa Ligi ve Bundesliga'da çıktığı son altı maçının tamamını da kazandı.

İKİNCİ YARIDA COŞTU
Rasta Vechta karşısında seyirciler adeta iki farklı Alba Berlin takımı izledi. İlk yarıyı 45-29 yenik kapatan Alba Berlin, ikinci yarıda ise rakibine üstünlük kurdu. İkinci 20 dakikada 54 sayı üreten Alba, rakibine de bu süre içinde sadece 29 sayı şansı verdi. Alba Berlin'de Kikanovic 23, Milosavljevic 12 ve yeni transfer Kanadalı English ise 14 sayı ile maçı tamamladı. Maçta Engin Atsür ve İsmet Akpınar da oynadı.

İKİ FARKLI ALBA İZLENDİ
Alba Berlin'in başantrenörü Ahmet Çakı karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: “Vechta'nın bir çok maçını izledim. Oyuncularına ve antrenörlerine karşı büyük saygım var. Birçok maçlarını şansız kaybettiler. Bu maçta da iki farklı Alba Berlin vardı sahada. İlk 20 dakikada çok top kaybı yaptık. Defansta zayıftık. Hücumda çok hatalar yaptık. İkinci 20 dakikada ise takımım iyi reaksiyon verdi. Çok agresif oynadık. Hava toplarını aldık. Sonunda oyunu kontrol etmeyi başardık. Güçlü bir takıma karşı kazandık” dedi. Alba Berlin ligde 20 puanla beşinci sırada bulunuyor. Perşembe günü Berlin'de saat 18.00'de Oldenburg ile oynayacak.

Haberin Devamı

İki yüzlü ALBA

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!