Galatasaraylı voleybolculara çirkin saldırı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı voleybolculara çirkin saldırı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2012 16:50

25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası için İstanbul'dan yola çıkan ve Bolu'da mola veren Galatasaray ve Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takımları yemek yedikleri esnasında Fenerbahçeli taraftarların saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

voleybolmagazin.com sitesinin haberine göre; Bolu Cafer'in Yeri'nde genç voleybolcuların yemek yediği esnada restauranta giren yaklaşık 70 kişilik Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray ve Yeşilyurt takımı sporcularına saldırdı.

İŞTE O ANLAR / WEB TV
 
Ne olup bittiğini anlamayan, yaşları 16-17 arasında değişen genç voleybolcular, Fenerbahçeli taraftarların saldırısı karşısında kendilerini korumak için köşelere ve masaların altlarına kaçtılar.
 
Galatasaray ve Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takımı oyuncularına saldıran taraftarların, kulüp başkanı Aziz Yıldırım için düzenlenecek olan yürüyüş için Ankara'ya gittikleri öğrenildi.

İSMET KIR: UCUZ ATLATTIK

Galatasaray Voleybol Alt Yapı Sorumlusu İsmet Kır, yaşananları şu şekilde özetledi: Çocukları hemen odaya aldık. Orada çalışanlar ve vatandaşlar araya girdi ama engelleyecek bir durum olmadı. Ucuz atlattık. Antrenör arkadaşlarda morarmalar var. Sporcularımızda bir şey yok. Ancak dediğim gibi gerçekten ucuz atlattık.

Haberin Devamı

ADNAN ÖZTÜRK: SPORCULARIMIZIN MORALLERİ ÇOK BOZUK 

Galatasaray Kulübü Yöneticisi Adnan Öztürk, yaşanan bu olayla ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye şunları söyledi: "Evet böyle bir olay olmuş, bize de haberi geldi. Kimsede herhangi bir yaralanma yok ancak sporcularımızın morali çok bozuk."

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası için Ankara'ya gitmekte iken, Bolu'da verilen mola esnasında Galatasaray Genç Bayan Voleybol Takımımızın oyıuncularına, ayn yöne gitmekte oldukları belirtilen, üzerinde Fenerbahçe formaları bulunan ve taraftar olduğu iddia edilen bir grubun saldırıda bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Görüntüleri bir internet sitesinde de yayınlanan bu saldırı esnasında takımımız oyuncularıyla birlikte yemek yemekte olan Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takım oyuncuları da aynı şekilde mağdur olmuşlardır. Sporun anlamı konusunda hiçbir fikirleri olmadığı açık olan ve sadece saldrırarak kendilerini varedebilen bir güruhun, henüz yaşları 16-17 olan genç kız sporcularımıza yönelik bu barbarca saldırısını nefretle kınıyoruz.

Haberin Devamı

Galatasaraylı sporculardan Naz Engin, attığı tweetlerde şunları söyledi:

- İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, korkunçtu.
- Bu taraftarlar bizden ne istedi.
- Çok teşekkürler, herkes iyi telaşlanacak bir şey yok.
- Sonunda Ankara, kazasız belasız atlattık.

FUTBOL MAÇINDA DA AYNISI YAŞANMIŞTI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!