Galatasaray'ı destekleyelim

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayı destekleyelim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 1998 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

İster F.Bahçeli, ister Beşiktaşlı, ister Trabzonlu, ister Samsunlu ol. Farketmez, hangi takımı tutarsan tut, bu kez G.Saraylı ol. Oynanacak G.Saray-Juventus maçı sadece G.Saray açısından değil, tüm takımlarımız için çok ama çok önemli. Ülkemiz için ise çok daha fazla önemli. Biz Türkler her ne kadar duygusal ve misafirperver olursak olalım, gerektiğinde hep birlikte tek vücut oluruz. Bu bizim Türk insanına özgü bir görüntüdür. Bu kez de bu maçta birlikteliğimizi göstermeliyiz. Elbette akılcı olmalıyız. Yanlışı değil, doğruyu görerek ve bilerek G.Saray'ı desteklemeliyiz.

TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ

G.Saray'ın, Juventus maçını kazanması halinde ülke futbolumuzun puanları yükselecek.

Türkiye, Avrupa platformunda, hatta dünya platformunda hem spor alanlarında, hem de siyasi görüntülerde en olumlu sinyalleri verecek.

Onun için diyorum ki, bu maçta G.Saraylı olalım. F.Bahçeli, Beşiktaşlı, Trabzonlu ve diğer formaların fanatikleri bile bu kez ilk kez G.Saraylı olsun. Dostluğun ve ezeli rekabetin bu kez G.Saray'la birlikte olmasını isteriz. Çünkü G.Saray'ın yalnız G.Saraylıların değil, tüm diğer kulüplerin taraftarlarının da desteğine ihtiyacı var. O zaman bu desteği esirgemeyip, bir kez daha yineliyorum: G.Saraylı olalım.

FENER'E BU YAKIŞIR

Fenerbahçe-Bursaspor maçındaki Fener seyircisi, bildiğim, tanıdığım ve özlediğim görüntüyü sergiledi. Benim futbolculuk dönemimdeki Fenerbahçe seyircisi hep böyleydi.

Karda yağsa, yağmur da yağsa, televizyonlar maçı vermiş de olsa Fener seyircisi işte hep böyleydi. Kendilerine bir kez daha helal olsun diyorum.

Seyircinin yanı sıra Fenerbahçeli futbolcuları da kutlamak gerekir.

Başta Baliç'i futbol köşküne oturtmak isterim. Bu Baliç Fener'i sırtlayıp başarıya taşırken, Fenerbahçe takım olma yoluna girdi bile.

Seyircisiyle el ele gönül gönüle, ne güzel bir tablo değil mi? İşte Fener bunlara yakışır.

Fenerbahçe'yi son üç maçta attığı gollerle, kazandığı maçlarla birdenbire övmeye başladık sanmayın.

Biz hep Fenerbahçe'nin böyle olmasını arzu ettiğimiz için beğendiğimiz zaman methediyoruz, beğenmediğimiz zaman da elbette yerden yere vuruyoruz.

Yerden yere vurup tenkit ederken, ne kadar üzülüyor ve sıkıntılara giriyorsak da, kazanılan maçlardan sonra da methiyeler sunup, sevinçlere koşar adımlarla gidiyoruz. Her Fenerli bunu bilmeli, Fenerbahçeliliği ile övünmeli.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!