Galatasaray Marsel İlhan'ı transfer etti

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Marsel İlhanı transfer etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 11:09

Galatasaray Kulübü'den yılın sürpriz transfer hamlesi geldi. Sarı-kırmızılı kulüp mili tenisçi Marsel İlhan'ı transfer etti.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, yeni kurduğu tenis şubesine, Türkiye'nin 1 numaralı erkek tenisçisi Marsel İlhan'ı transfer etti.

Milli tenisçi, bugün düzenlenen törenle kendisini resmen sarı kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı. Törende bir konuşma yapan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve tenis şubesi sorumlusu Ural Aküzüm, "Tenis Galatasaray'ın kimliğine çok uygun bir spor. Galatasaraylılar ve tüm camiamızdan tenise büyük bir ilgi vardı. Büyük kulüpler arasında ilk tenis şubesini kurduk. Taçspor'u da bünyemize katmıştık. Türk tenisine hizmet etmek ve uluslararası arenada yer almak istiyoruz. Başkanımız Dursun Özbek de eski bir tenis oyuncusu ve tenis sever olarak önümüzü açtı. Marsel İlhan bu yönde genç nesillere örnek olabilecek çok başarılı bir tenisçi kardeşimiz. Cumhuriyet Bayramında bu imza çok anlamlı oldu" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Marsel İlhanı transfer etti

Marsel İlhan da kendisinin çocuk yaşlarda yetiştiği Taçspor tesislerinde yüzlerce genç tenis oyuncusunun eğitim gördüğünü söyledi. İlhan, "Galatasaray gibi büyük bir kurumun parçası olmak benim için çok önemli, artık daha çok çalışacağız. Yeni nesil tenisçilerin yetişmesine de Galatasaray Taçspor bünyesinde katkı sağlayacağım" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!