Galatasaray revire döndü

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray revire döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2013 09:29

Galatasaray Liv Hospital'de son dönemde yaşanan sakatlıklar ile ilgili resmi site üzerinden bir bilgilendirme yapıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray, resmi sitesinden erkek basketbolunda son dönemde yaşanan şok sakatlıklarla ilgili toplu bir bilgilendirme yayınladı. Takım doktoru Adnan Bağrıaçık'ın yaptığı açıklamaya göre, Markoshvili’nin 3 ay, Cenk Akyol’un 10 gün, Ender Arslan ‘ın 10 gün, Furkan Aldemir’in 10 gün ve Engin Atsür’ün de 10 gün takımdan ayrı kalacağı belirtildi.

İşte o açıklama...

"Galatasaray Liv Hospital'daki bazı oyuncularımızın son sağlık durumlarına dair takım doktoru Adnan Bağrıaçık'tan bir açıklama geldi. Açıklama şu şekilde:

"Olimpiakos maçı sonrası boyun bölgesinde gerçekleşen damar problemi nedeniyle halen tedavisi Liv Hospital ‘de devam eden Jawai‘nin durumunda hızlı bir iyileşme görülüyor. Son antremanda ayak bileği tendonunda yırtık olan Markoshvili’nin 3 ay, mekanik bel ağrısı teşhisiyle Cenk Akyol’un 10 gün, uyluk arka adalesinde gerilme olan Ender Arslan ‘ın 10 gün, plantar fasit teşhisiyle halen tedavisi devam eden Furkan Aldemir’in 10 gün takımdan uzak kalacağı düşünülmektedir. Engin Atsür’ün de 10 gün sonra takımla çalışmalara başlamasını planlamaktayız. Diğer sporcularımız da şu an için bir sağlık problemi yoktur."

Haberin Devamı

Op. Dr. Adnan Bağrıaçık
Takım Doktoru"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!