Galatasaray maçına "ithal seyirci"

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray maçına ithal seyirci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2012 12:01

İstanbul’da seyirci sıkıntısı çeken Eczacıbaşı Vitra Kadın Voleybol Takımına Bozüyük’ten ithal taşıma seyirci geldi.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün resmi taraftar grubu Tigers takımın gittiği tüm deplasmanlara Bozüyük’ten 150-200 seyirci götürüyor. Bozöyük Vitra ve Artema Fabrikasının işçi ve memurları aileleri ile birlikte 350 kilometrelik İstanbul deplasmanında takımlarının Galatasaray ile oynadıkları maça geldiler.

Özel pankartlarla tribünleri süsleyen, ellerindeki turuncu beyazlı bayraklarla maç süresince takımlarına destek olan Tiger taraftar gurubu maçtan önce Eczacıbaşı Vitralı kadın voleybolculara çiçek verdi. Maçtan sonra ise tribün önüne çağırıp sevgi gösterilerinde bulundu.

Eczacıbaşı Kulübü Müdürü Cemil Ergin, “Geçtiğimiz sezon İstanbul’da İlaç Pazarlamanın seyircileri maçlarımızda takımlarımıza destek oluyordu. Bu sezon Bozüyük’teki fabrikamızın işçi ve memurları aileleri ile birlikte her deplasman ve iç saha maçlarımıza geliyorlar ve takıma büyük destek veriyorlar. Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Gümrah’ın kurduğu Tigers seyirci gurubumuz centilmenlik sınırları içinde takımlarına destek oluyorlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!