G.Saraylılar sorumlu - Olayları o kadın başlattı

Güncelleme Tarihi:

G.Saraylılar sorumlu - Olayları o kadın başlattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 00:00

Olaylı derbiden sonra Fenerbahçe de Galatasaray da arka arkaya resmi sitesinden açıklama yaptı.

İşte hurriyet.com.tr farkıyla o görüntüler  -WEBTV

Olaylar nedeniyle 11 kişi gözaltında

Fenerbahçeli çocuk salondan atıldı            

Çıkan olaylardan fotoğraflar     

Müthiş maçtan fotoğraflar   

Olaylı derbi Galatasaray'ın

Haberin Devamı

G.Saraylılar sorumlu

FENERBAHÇE Kulübü, Galatasaray Cafe Crown maçında çıkan olaylardan sarı kırmızılı yöneticileri sorumlu tuttu. Kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi:
“Galatasaray yöneticilerinin sonu gelmeyen sorumsuz demeçleri, Galatasaraylı kanaat önderlerinin bu konudaki yanlı açıklama ve yazıları, yaşadığımız tabloya sebebiyet vermiştir. Oyuncularımıza saldıran holiganın yaptığına sahip çıkan, yapılanı ‘ama’ şeklinde yan sebeplerle açıklama gayretinde olan bir yönetim anlayışının, bu tip olayları önleme gücü elbette olamaz. Polis tarafından yakalanan şüpheliler hakkında kulüp olarak suç duyurusunda bulunduk.”
Açıklamada daha sonra, spor alanlarındaki şiddet olaylarının son bulması için siyasetçiler, medya ve kulüplerin ortak hareket etmesi gerektiği belirtildi.

Haberin Devamı

Olayları o kadın başlattı

GALATASARAY Kulübü, Fenerbahçe Ülker maçında yaşanan olayların, Fenerbahçeli bir bayan taraftarın, Galatasaraylı taraftarları fiili hareketleriyle tahrik etmesi sonucu meydana geldiğini savundu. Kulüpten yapılan

/images/100/0x0/55eab25ff018fbb8f890eb08
açıklamada, sarı kırmızılı kulübün başkan ve yöneticilerinin, konuk takımın zarar görmemesi için azami özen gösterdiği ifade edilerek, şöyle denildi:
“Fenerbahçeli 22 numaralı sporcu (Kinsey) ise olayların yatışmasından sonra salonu terkederken bir seyircimizi yumruklayarak, yaralanmasına sebebiyet vermiştir. Şiddet ve küfüre karşı olduğunu beyan ederek pozisyon kazanma gayretinde olan Fenerbahçe Kulübü yönetiminden, samimiyetlerini ortaya koymak adına, tribünde seyircimizi yumruklayan oyuncularına gerekli cezayı vermelerini talep ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!