G.Saray'a beraber gidelim

Güncelleme Tarihi:

G.Saraya beraber gidelim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2011 00:00

Abdul Kader Keita, kendisine İstanbul’u ve Türk futbolunu soran Didier Drogba’ya şöyle dedi.G.Saray'a beraber gidelim.

Haberin Devamı

G.SARAY’ın kadrosuna  katmak için çaba harcadığı Didier Drogba,  Fildişi Sahili Milli Takımı kampında bir araya geldiği  Keita’ya İstanbul’u ve Türk futbolunu sordu. Geçen sezonun başında G.Saray’dan Katar’ın Al Sadd takımına 8.1 milyon Euro karşılığında transfer olan Keita ise, olumlu referans verdiği yakın arkadaşına, “G.Saray’a birlikte gidelim” diyerek takıldı.

Taraftarı çok özledim

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City’nin de transfer etmek istediği Drogba, Afrika Uluslar Kupası için milli takım kampında bir araya geldiği Keita’ya G.Saray’dan teklif aldığını söylerken, arkadaşına ne yapması gerektiği konusunda fikrini sordu. Sarı kırmızılı takımdan övgüyle söz eden Keita, “G.Saray, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Taraftarı ise müthiş. Onları çok seviyor ve özlüyorum. İstanbul da Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biri. Türkiye için dışarıdan söylenenlere kulak asma. Gidip gördüğün zaman kararını verebilirsin” dedi.

Haberin Devamı

Keita bilgi verdi

Bu sözler karşısında rahatlayan Drogba ise şunları söyledi: “Artık bu belirsizliğin sona ermesini istiyorum. Senin sözlerin beni rahatlattı. G.Saray’a gidebilirim.” Drogba’nın bu sözleri karşısında Keita, arkadaşının yüzünü güldüren bir yanıt verdi: “G.Saray’a beraber gidelim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!