G.Saray, Körfez'i gözüne kestirdi

Güncelleme Tarihi:

G.Saray, Körfezi gözüne kestirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bu hafta Kocaelispor'la deplasmanda zorlu bir maç yapacak olan Galatasaray, milli takımlardan dönen futbolcuların da katılmasıyla uzun bir aradan sonra dün tam kadro halinde çalıştı. Milli takımlardan dönen futbolcular, hafif bir idman yaptıktan sonra, soyunma odasına giderek masaj yaptırdılar. Diğer futbolcular ise Teknik Direktör Terim yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray'ın kadrosunda yer alan bütün futbolcular formayı zorluyor. Teknik Direktör Fatih Terim, ‘‘Futbolcularım çok formda. Önemli olan verilen görevin her dakikasını değerlendirmek. Bunu da benim oyuncularım yapıyor'' dedi. Öte yandan Galatasaray Yönetim Kurulu, futbolcuları Arif Erdem'i antrenman sahasından kovan Kocaelispor Teknik Direktörü Holger Osieck'i kınadı.

Cimbom'a nazar değdi

Sakat B.Hakan ile moralsiz Hagi'nin durumu kritik. Filipescu ise kesin yok. Kocaelispor deplasmanına hazırlanan Galatasaray üst üste gelen üzücü haberlerle sarsıldı. Sarı kırmızılı takım ilk şoku Hakan Şükür'le yaşadı. Dün doktor muayenesinden geçen Hakan'ın sağ kasığında Fenerbahçeli Kemalettin'inde görülene benzer bir ödem tespit edildi.

Kulüp doktoru Burhan Uslu, Hakan'ın sakatlığının şu an için oynamasına engel teşkil etmediğini ancak ilerde mutlaka ameliyat gerektiğini söyledi. Hakan'ın Kocaeli'de oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. Diğer sakat Filipescu'nun ise pazar günü forma giyemeyeceği belirtildi.

Hagi ise babasının komada olması yüzünden çok moralsiz. Bir aydır Köstence'nin Municipal Hastanesi'nde ülser tedavisi gören Hagi'nin babası Yancu'nun durumu önceki gün kritikleşti. Yancu Hagi hala yoğun bakımda tutulurken, G.Saraylı futbolcunun Kocaeli deplasmanında oynamayabileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!