Futsalda rakip Zidane'lı Fransa

Güncelleme Tarihi:

Futsalda rakip Zidanelı Fransa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2007 16:00

Futsal (Salon Futbolu) A Milli Takımımız, 23-26 Şubat tarihleri arasında İtalya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası Elit Turu öncesi hazırlıklarını Kuşadası'nda sürdürüyor. Millilerin grubunda Zidane'lı Fransa ve ev sahibi İtalya ve Belarus yer alıyor.

Kasım 2007'de Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonası finallerine katılmayı hedefleyen ay yıldızlı ekibimizin grubunda ev sahibi İtalya ve Belarus'un yanı sıra, Zinedin Zidane'ın forma giydiği Fransa da yer alıyor.

Futsalda henüz dört aylık bir geçmişe sahip olmamıza rağmen Finlandiya'da yapılan eleme maçlarında namağlup grup birincisi olarak elit turuna katılmaya hak kazandıklarını hatırlatan teknik direktör Ömer Kaner, “Bu kez rakiplerimiz daha güçlü. Ancak biz de iyi durumdayız. İtalya'daki maçlar öncesi 19 ve 20 Şubat'ta Azerbaycan ile İstanbul'da iki özel karşılaşma yaparak hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Elit turundaki rakiplerimizden Fransa'nın kadrosunda Zinedin Zidane'ın da bulunduğunu öğrendik. Fakat sonuçta bu bir takım oyunu. Hedefimiz bu turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve Türkiye'de futsalın var olduğunu göstermek” şeklinde konuştu.

Ümit Davala'nın sakatlığı nedeniyle bu turnuvada forma giyemeyeceğini söyleyen Menajer Cüneyt Yalınkılıç, kadrodaki futbolcuların büyük bölümünün yurt dışında futsal oynamış deneyimli isimlerden oluştuğunu belirterek, “Bu arkadaşların da katkısıyla İtalya'da başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!