Futbolda devam ama potada tamam

Güncelleme Tarihi:

Futbolda devam ama potada tamam
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2013 00:17

Fenerbahçe Ülker, sahasında konuk ettiği Maccabi Electra’ya yenilip, Euroleague’de çeyrek fianl şansını kaybetti.

Haberin Devamı

THY Euroleague Top 16 F Grubu 10. hafta maçında Fenerbahçe Ülker, sahasında ağırladığı Maccabi Electra’ya mağlup oldu: 85-94. Karşılaşmaya İsrail temsilcisi hızlı başladı. Ancak Fenerbahçe Ülker dengeyi sağladı ve ilk periyot eşitlikle geçildi: 22-22. Sayı yükünü Bogdanovic’in çektiği sarı lacivertli temsilcimiz, Barış Ermiş’in üst üste top kayıpları sebebiyle ikinci çeyrekte aranın açılmasını engelleyemedi. Maccabi soyunma odasına 9 sayı farkla üstün gitti: 40-49.

Dış atışlara engel olamadılar

Devre arası sonrası üçüncü çeyrekte, istediklerini yapan taraf yine Maccabi Electra oldu. Fenerbahçe Ülker, rakibinden Hickman’ın skorer oyununun önüne geçemedi. Son 10 dakikaya da İsrail ekibi önde girdi: 60-71. Kanarya, maçı 26 sayıyla tamamlayan Bodganovic ve 15 sayı üreten Preldzic’le son periyotta oyuna tutunmaya çabalasa da, Maccabi’nin dış atışlardaki başarısı bir türlü engellenemedi. Karşılaşma, konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi: 85-94.

Haberin Devamı

Barış sakat! Biliyor musunuz?

SON periyot oynanırken, ilginç bir olay yaşandı. Fenerbahçe bench’inin arkasındaki bir taraftar koç Ertuğrul Erdoğan’a birkaç kez, “Hoca, Barış o kadar mı oynatılır? Barış’a o kadar mı süre verilir?” diye bağırdı. Erdoğan ise taraftara bağırmaya başladı; “Barış’ın sakatlığı var! Bunu biliyor musunuz?” Daha sonra söz konusu taraftara diğer Fenerbahçeliler tepki gösterdi.

SALON: Ülker Arena
HAKEMLER: Dani Hierrezuelo, Spiros Gkontas, Juan Carlos Garcia
FENERBHAÇE ÜLKER: McCalebb (12), Ömer (5), Barış, Sato, Tripkovic, Andersen (4), Kaya (13), Oğuz (7), Batiste (3), İlkan, Bogdanovic (26), Emir (15)
MACCABI ELECTRA: Logan (15), James (13), Smith (16), Hickman (18), Eliyahu (2), Roth (7), Pnini, Caner-Medley (2), Ohayon (8), Planinic (11), Landesberg (2)
1. PERİYOT: 22-22, DEVRE: 40-49, 3. PERİYOT: 60-71

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!