Futbol bir nimet

Güncelleme Tarihi:

Futbol bir nimet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Vanspor maçında Galatasaray'ın iki golünü atan Arif Erdem, ‘‘Futbol, hayata sunulmuş bir armağandır. Bunu iyi değerlerlendireceğim’’ dedi...

FORMAYI KAPTIM

Van'dan dönüyoruz... Uçak hava boşluğuna giriyor, endişelenenlerin yanında Arif çok rahat... Neşesiyle, her zamanki gibi güleç yüzüyle Vanspor maçını anlatıyordu. ‘‘Yaşadıklarımdan öğrendim. Bir gün yedek, bir gün tek devre derken formayı kaptım’’ dedi ve devam etti:

ŞANSSIZ GÜNLER

‘‘Tabii takımda rekabet var. Ama ben futbolu yoğun yaşamak istiyordum. Bana ait olduğunu düşündüğüm formayı bırakmak istemiyordum. Çok şanssız günler yaşadım. Pozisyona giriyordum, değerlendiremiyordum ve kötü görünüp ağır eleştiriler alıyordum. Bu eleştirileri kafama iyice yerleştirdim.

ŞANSI YAKALADIM

Ben Aslında Vanspor maçında her zamanki oyunumu oynadım. Topla buluşmalarım ve golleri atmam biraz da şans işi. Şansı ve şanssızlığı yaşamak önemli. Şimdi şansı yakaladım. Futbol, hayata sunulmuş bir armağandır. Ben de bu armağanı iyi değerlendirmek istiyorum.’’

GÜÇLÜYÜM

Arif, ailesine ve kendisine iyi bir gelecek kazandırdığını belirtirken, ‘‘Bana verilen bu armağandan daha çok yararlanacağım. Problemim yok. Gücüm var, kafam çalışıyor, hayata daha iyi bakıyorum. Bu yüzden de hep gülerim, gülmeyi de severim. Gülmek başarının yarısıdır’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!