Funda işi sıkı tutuyor

Güncelleme Tarihi:

Funda işi sıkı tutuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

TEMPO YÜKSELECEK

Magosa kampında günde iki antrenman yaparak Play-Off'a hazırlanan Altay'da, Teknik Direktör Behiç Funda işi baştan ciddi tutmaları gerektiğini söyledi. Şu anda yüzde 65-70 arasında seyreden temponun yüzde 90'lara çıkacağını belirten Funda, ‘‘Eleme Grubu maçlarından sonra tatili kısa tuttuğumuz için futbolcular kampa hazır geldi’’ dedi.

ÇOK DAHA ZORLU

Play-Off'un çok daha zorlu geçeceğini hatırlatan Funda şöyle konuştu: ‘‘Öğrencilerimin canla başla çalışması beni sevindiriyor. Play-Off öncesi daha zayıf rakiplerle oynadığımız için ciddiyet bazen bozuluyordu. Her zamankinden daha disiplinli, dikkatli ve özverili olmak zorundayız. Play-Off'a iyi başlangıç yapmak çok önemli.’’

NOTLAR

Ahmet Taşpınar, Mehmet Çolak'ın saçlarını kestirdi. ‘‘Burnum büyük. Saçlarımı kesersem, daha çok ortaya çıkıyor. Estetik ameliyat için yardımcı olun, keseyim’’ diyen Mehmet, Taşpı- nar'dan, ‘‘Süper Lig'e çıkarsak, ameliyatını ben yaptıracağım’’ şeklinde söz alınca berber koltuğuna oturdu.

Altay'ın Play-Off’ta forma giydirmeyi planladığı Özkan, kampa telefon etti. Bir Alman takımıyla haftada iki gün antrenmanlara çıktığını belirten golcü futbolcu, ‘‘Askerlik Yasası kesinleşmeden gelmek istemiyorum’’ dedi.

Taşpınar, Eyüp Necimoğlu ve masör Mahmut'a tavlada yenildi. Masör Mahmut'un 5-3 yendiği Taşpınar, Necimoğlu karşısında da 4-0'lık üstünlüğünü koruyamadı. Tavlayı, 5-4 mağlup ettiği Taşpınar'ın koltuğunun altına sıkıştıran Necimoğlu, ‘‘Ben, hücum tavlasını iyi oynarım!’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!