Formaları çıkarın

Güncelleme Tarihi:

Formaları çıkarın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 1998 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Yukarıdaki yazı başlığım Fenerbahçeli futbolcular içindir. Bu futbolculara bu şanlı forma yakışmıyor. Düşme noktasında olan Şekerspor karşısındaki Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbol kötünün de kötüsü olurken, net gol pozisyonlarına giren Fenerbahçe değil Şekerspor'du. Üstelik Şekerspor'un attığı golün yanı sıra kaçırmış olduğu üç tane yüzde 100'lük gol pozisyonu vardı.

Fenerbahçe kötü top oynamasına rağmen maçın ilk çeyreğinde Moshoeu'nin Faruk ve Boliç'e al at dercesine verdiği iki pasla gole de yaklaştı. Ancak akınlar gol getirmedi. F.Bahçe de zaten şampiyonluk istemiyor görüntüsü ile seyredenlere sıkıntı verdi.

Fenerbahçe'de garip garip oyun şekilleri oluyor. Çok iyi niyetli olmasına rağmen İlker'in üretimi yok denecek kadar az. H.İbrahim ve Erol, İlker'den farksız. Hücum bölgelerindeki Boliç ve Saffet'in ise sahadaki varlıkları olsa da olur olmasa da olur. Fenerbahçe buraya kadar ilerideki golcülerinden eksik oynaya oynaya geldi. Otto Bariç'in Mustafa Doğan'ı savunmanın sol kanadında oynatması bir teknik adam için utanç vericidir. Sol ayağını hiç kullanamayan, üstelik de çabukluk ve sürati olmayan Mustafa Doğan'ı oynatan Monşer'e, lütfen diplomasını yırtsın, eleğini duvara assın ve bu işi bıraksın diyorum.

Gönül isterdi ki Şekerspor karşısındaki bu F.Bahçe'yi ben değil, F.Bahçe'nin herşeye maydanoz olan ve beraberlik golünü atan futbolcusu Kemalettin yazsın. Sanırım benim yazacaklarım onun yazacaklarının KDV'si bile olmazdı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!