Fıtık ettiler

Güncelleme Tarihi:

Fıtık ettiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 1998 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Koskoca Fenerbahçe zar zor Kemalettin ile bir gol atıp öne geçecek, sonra da Faruk'la, Boliç'le ve de yine Kemalettin'le bir trayler dolusu golü kaçıracak. Burada suçlu aramak gerekiyorsa, bunlar beceriksiz Fenerbahçeli bazı futbolculardır.

Fenerbahçe'de kaleci Rüştü ne yapsın? En az üç tane net gol olabilecek Ankaragücü pozisyonlarına izin vermedi. Boliç ise takımın kaçırmış olduğu golleri hünerli gol ayağıyla silip F.Bahçe'ye alkış mı tutturacak ? Bence asla. Bu F.Bahçe kazandığı maçlarda bile ümit vermiyor, seyredenleri fıtık ediyorsa, ben bu F.Bahçe'ye hiçbir şekilde olumlu gözle bakamam.

Çıkıp şöyle bir serzenişte bulunabilir fanatik olan F.Bahçeli kardeşlerimiz: ‘‘Fener'i top sevmedi.’’ Şimdi yeni bir futbol lügatı bu. Bence top F.Bahçe'yi sevdi, bir sürü gol pozisyonunu A.Gücü kalesinin dibine kadar getirdi. Bu golleri kaçıran adamlar, top sevmedi bizi diyebilir mi? Bence bunların böylesine kolay gol olabilecek pozisyonları inanılmaz bir biçimde değerlendirememeleri koskocaman bir ayıptır. Kemalettin gol attı takımını öne geçirdi, Kemalettin, Boliç'in atacağı bir golü engelledi. Bir de A.Gücü'nün penaltıdan gol atmasını tepside ikram etti.

Serkan hatasızdı

Bu kadar olumsuz futbolcuları tenkid ederken, genç Serkan'dan söz etmeden geçemeyeceğim. Kırk yıllık Fenerli gibiydi. Sakin ve hatasız oynadı. Savunma ve hücumcu yönleri de görüntü olarak ilerisine umut ışığı yaktı. Bu başlangıç gibi daha sonraki maçlarda da devamını bekleyeceğiz. kısacası F.Bahçe maçı kazandı ama, seyredenlerin yüreğini hoplata hoplata.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!