Fiorentina'da kaos

Güncelleme Tarihi:

Fiorentinada kaos
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Mor menekşeli kulüpte, Teknik Direktör Fatih Terim ile Başkan Gori arasında yaşanan gerginlikten sonra, şimdi de yönetici krizi yaşanıyor. İtalyan gazeteleri olayı, ‘Fiorentina’da deprem’ başlığıyla duyurdu.

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Fiorentina'da yönetici krizi yaşanıyor. Kulüple resmi hiçbir bağlantısı olmayan, ancak yakın zamanda Cecchi Gori Şirketler Grubu'nun genel müdürlüğüne getirileceği söylenen Corriere dello Sport'un Genel Yayın Yönetmeni Mario Sconcerti'nin açıklamaları, Fiorentina Yönetim Kurulu’nun iki kilit isminin istifasına neden oldu.

Sconcerti'nin geçen çarşamba akşamı bir yemekte, ‘‘Terim için karar alındı. İki yıl daha bizimle kalacak’’ şeklindeki açıklamalarından sonra, Fiorentinalı yöneticiler, ‘‘Bizim haberimiz olmadan o kim oluyor da kulüp adına konuşuyor’’ şeklinde tepkilerini dile getirdiler. Asbaşkan Luggiano Luna görevi bıraktığını açıklarken, Genel Menajer Giancarlo Antognoni de bir kaç gün içinde istifasını vereceğini belirtti.

İtalyan basını, yaşanan gelişmeleri, ‘‘Fiorentina'da deprem’’, ‘‘Fiorentina kaosta’’ ifadeleriyle yorumlarken, Teknik Direktör Terim'in futbolcularını olayların dışında tutup, bugünkü Verona maçına konsantre ettiği belirtiliyor. Fiorentina bugün sahasında Verona'yı konuk ediyor. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşma CINE 5'ten naklen yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!