Final Four derken fiyaskoviç

Güncelleme Tarihi:

Final Four derken fiyaskoviç
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 01:11

Euroleague’e TOP 16’da havlu atan Obradoviç’in Fenerbahçesi büyük hayal kırıklığı yarattı... Oyun kurucu pozisyonunda büyük sıkıntı çeken sarı lacivertlilerde yıldız isimler beklenen sorumluluğu almadı.

Haberin Devamı

OBRADOVIÇ önderliğinde ses getiren transferleriyle sezona Final Four hedefiyle başlayan Fenerbahçe Ülker’in, farklı Laboral Kutxa yenilgisiyle (95-73) THY Euroleague’e havlu atması büyük hayal kırıklığı yarattı. Avrupa’ya çok erken veda eden Fenerbahçe’nin özellikle savunma kurgusunu eleştiren basketbol otoriteleri, sarı lacivertlilerin ‘oyun kurucusuz’ oynadığı fikrinde birleşti...

İbrahim KUTLUAY

Takım uyumlu değil

YATIRIM ve kadro yapısı ile Final Four olmasa da Son 8’e kalınmalıydı. Takım kimyası birbirine uyumlu değildi. TOP 16’da Bogdanoviç ile Emir düştü. Kleiza’nın bekleneni verememesi, 1 ve 5 numara eksikliğiyle bu noktaya gelindi. Obra gelecek sezon bu sıkıntıları çözer.

Murat DİDİN

Oyun kurucu iki yılı yedi

BUGÜNÜN salon, bütçe ve taraftar desteği değerlerinin karşılığı daha farklı olmalı diye düşünüyorum. Obradoviç karizmasına uygun olarak, McCalebb ile ilk gün yolları ayırabilseydi keşke, kontratına rağmen... Oyun kurucu pozisyonuna transferi iki yılını yedi F.Bahçe’nin.

Ünal ÖZÜAK

Mantalite değişmeli

Haberin Devamı

F.BAHÇE’nin son 10 yılında değişmeyen yönetim kademelerinde aramak lazım durumunun perişanlığını... Kaybetme alışkanlığı bir türlü giderilemiyor. Mükemmel kadroyla bu seneyi de heba ettiler. Gelecek sene kadro, koç değişkiliği mantalite değişikliği gerekli.

Mehmet BATURALP

yeni BİR yapılanma ŞART

EN büyük problemi savunma yapamaması. Laboral gibi fazla skor üretemeyen takımdan bile 95 sayı yediler. Süre alacak Türk oyunculara ihtiyaçları var... 1 ve 5 numarası yok F.Bahçe’nin. Kenan sakat, Bo 1 numara değil, Berk de çok genç. Pota altında ise Zoric zayıf kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!