Filenin Sultanları Japonya yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanları Japonya yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2006 12:02

Japonya'da 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan (A) Milli Takım, yarın Japonya'ya gidecek.

Haberin Devamı

Hazırlıklarını 2 gün önce tamamlayan ve yolculuk öncesi Yeşilyurt Kulübü tarafından verilecek öğle yemeğine katılacak olan Milli Takım, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının katılacağı yemeğin ardından, Atatürk Havalimanı'ndan uğurlanacak.

Şampiyonada (D) Grubu'nda yer alarak maçlarını Japonya'nın Nagoya kentinde oynayacak olan “Filenin Sultanları”, İtalya, Peru, Küba, Mısır ve Sırbistan-Karadağ ile mücadele edecek. (A) Milli Takım, ilk maçında 31 Ekim Salı günü Sırbistan-Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

Antrenörlüğünü Reşat Yazıcıoğulları'nın yaptığı (A) Milli Bayan Voleybol Takımı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Bahar Mert (S. Orsola Asystel Novara), Elif Ağca, Aysun Özbek, Gözde Kırdar, Deniz Hakyemez (Vakıfbank Güneş Sigorta), Gülden Kayalar, Esra Gümüş (Eczacıbaşı), Özlem Özçelik, Seda Tokatlıoğlu (Fenerbahçe), Eda Erdem (Beşiktaş), Natalia Hanikoğlu (Dinamo Moskova), Neslihan Demir Darnel (Marichal Tenerife)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!