Filede büyük gün

Güncelleme Tarihi:

Filede büyük gün
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2014 01:29

Önce 14.30’da Sarı Melekler, CEV Kupası finali ilk maçında Ekaterinburg’a konuk olacak. Sonra 21.30’da F.Bahçe Grundig, deplasmanda Andreoli Latina ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

AVRUPA, bugün sarı laciverte boyanacak. Fenerbahçe erkek voleybol takımı CEV Challenge Kupası, kadın takımı ise CEV Kupası’nda finallerin ilk maçına çıkıyor. 14.30’da Sarı Melekler, Rus Ekaterinburg’a karşı avantaj için konuk olacak.

İlk final heyecanı

Bu maçın ardından 21.30’da Fenerbahçe Grundig sahne alacak. Erkekler, CEV Challenge Kupası’nda deplasmanda Andreoli Latina ile karşılaşacak. Avrupa kupalarında ilk kez finale yükselen Fenerbahçe Grundig, Balkan Kupası’nı kazanarak katılma hakkı elde etti.

‘Kupa ile taçlanacak’

Erkek takımının kaptanı Arslan Ekşi, “Taktiğimizi, gücümüzü her şeyimizi ortaya koyup ilk maçta alacağımız iyi bir neticenin İstanbul’da kupayı getireceğine inanıyorum. İki takımın finalde olması büyük başarı ancak bunu kupalarla taçlandırmak lazım” dedi.
‘İki kupa, tek arma’ sloganıyla zorlu maçlara hazırlanan sarı lacivertlilerde, kadın takımında da büyük heyecan hakim...


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!