Fernandes'in sonu

Güncelleme Tarihi:

Fernandesin sonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2013 00:19

Beşiktaş’ın sorunlu yıldızı saha içinden sonra dışında da yerden yere vuruldu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa maçında uğradığı tekmeli saldırı sonrası “Benim için Beşiktaş bitti” diyen Portekizli starı eski hocası Samet Aybaba fena bombaladı. Çarşı grubu da onu defterden sildi. Menajeri, takım arayışlarına başladı.

1 ANTRENMANLARA İÇKİLİ GELİP, TARTIŞIYORDU

“Fernandes çoğu idmana içkili geliyor, ağzının kokusu yüzünden hiçbir takım arkadaşı onunla eşleşmek istemiyordu. Hayat kadınlarıyla yaptığı alemler ise polis kayıtlarına geçti. Satılmasını istemiştim.”

BEŞİKTAŞ’ın eski hocası Samet Aybaba, tartışılan isim Manuel Fernandes hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Antalyaspor Teknik Direktörü olan Aybaba, son haftalarda futbolsuz günlerine geri dönen Portekizli için “Geçen yıl Ruslar astronomik paralar teklif ederek kendisini istediler. Yönetime hemen satalım, bir daha bu parayı bulamayız dedim. Hatta çok da ısrar ettim. Fernandes’in gitmesi halinde elimde onun yerine rahatlıkla dolduracak olan Brezilyalı bir oyuncunun hazır olduğunu bildirdim. Fakat ne yazık ki kabul ettiremedim” dedi.

Haberin Devamı

YETENEKLİ AMA KAPRİSLİ

FERNANDES’in yetenekli, ancak kaprisli olduğu kadar, alkole olan bağımlılığı ile bir türlü takım arkadaşları ile uyum içinde olmadığını da belirten Aybaba, “Genellikle çoğu antrenmana alkollü geliyordu. Ağzının kokusu yüzünden onla eşleşmek istemeyen futbolcu arkadaşlarımız oluyordu. Hepsine göğüs gerdik. Geceleri hayat kadınları ile yaptığı alemler polis kayıtlarına bile geçti. Gözden düştü, yönetim de onu istemiyor. Bedava gidecek. Beşiktaş’ın paraları uçtu” diye konuştu.

ENERAMO VE SEZER’İ SAKAT TRANSFER ETTİLER

SAMET Aybaba, geçen sezonun devre arasında Webo’yu da istediğini ifade etti. Tecrübeli hoca, “Anlaşmıştık bile. ‘Bu kadar parayı veremeyiz’ dediler. Adam benim alt katımda oturuyordu. Almadılar. Sonra sakat Enaramo’yu transfer ettiler. Benim baştan beri istemediğim Sezer Öztürk’e dünyanın parası verildi. Buyrun iki oyuncu da oturuyor. Hatta birisi evden dışarı çıkmıyor. Beşiktaş’ın paraları böyle sokağa atıldı” dedi.

ARD ARDA 2 YALANLAMA

BEŞİKTAŞ resmi sitesinden Aybaba’nın açıklamalarını yalanladı. Samet Hoca da Beşiktaş’la ilgili bir açıklaması olmadığını belirtti. Aybaba’nın bu sözleri sohbet sırasında söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

2 ÖZEL PANKART YAPILDI ÇARŞI’DAN DA ATILDI!

Beşiktaş’tan birçok oyuncunun gitmesinde rolü olan taraftar grubu, artık istemedikleri Fernandes için imalı bir pankart hazırladı.

KASIMPAŞA maçında Beşiktaş tribünlerine tüküren ve taraftarların protestolarına maruz kalan Manuel Fernandes, gönüllerden de düştü... Siyah beyazlı taraftarların sevgilisi olan ve sürekli destek gören yıldız oyuncu, bu tabloyu bitirdi. Kasımpaşa maçında bir taraftarın saldırısına maruz kalan Fernandes için siyah beyazlı takımdan birçok oyuncunun gönderilmesinde etkin rol oynayan taraftar grubu Çarşı da desteğini çekti.
Yeni sözleşme ve maaş konusunda yöneticilerle ters düşen Fernandes krizi çözüme kavuşamazken, taraftarlar Manuel Fernandes için ilginç bir pankart hazırladı.

Haberin Devamı

TRİBÜNE ASACAKLAR

AYLAR önce özellikle içerideki her maçta taraftarın desteğini gören ve lehine tezahüratlar yapılıp, pankartlar asılan Fernandes için siyah beyazlı taraftarların çoğu gitmesi yönünde görüş bildiriyor. Fernandes için yeni yapılan pankartta kargo kutusu konseptiyle mesaj verilecek. Bu pankartın Beşiktaş’ın cumartesi günü Elazığspor ile oynayacağı maçta tribüne asılması bekleniyor.

3 SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI MENAJERİNİ ÇAĞIRDI

Fernandes, kendisine tekme atan Mustafa Özel’e dava açmadı. Gitmek için gün saymaya başladı.
OLAYLI maç sonrası merak edilen konulardan biri de Manuel Fernandes’in, kendisine saldıran taraftardan şikayetçi olup, olmayacağıydı. Portekizli yıldıza sahaya girerek tekme atan Mustafa Özel adlı saldırgan, adliyedeki “Sarılacaktım, ayağım kaydı. Kendisini düşürdüm” diye verdiği ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.
Beşiktaş Yönetimi Fernandes’ten, Mustafa Özel’den şikayetçi ve davacı olmasını istemesine rağmen, Portekizli oyuncu şok bir karar verdi. Sporx’in haberine göre Fernandes, kendisinden özür dileyen Mustafa Özel’den şikayetçi ve davacı olmadı.

Haberin Devamı

YA İNGİLTERE YA İSPANYA

ÖNCESİ gün olduğu gibi dünkü idmana da çıkmayan Fernandes ise menajerini İstanbul’a çağırdı. Beşiktaş’ta oynamak istemediğini üzerine basa basa söyleyen tecrübeli futbolcu devre arasında büyük ihtimalle İngiltere ya da İspanya’da bir takıma gidecek.

4 GALATASARAY’DAN KINAMA!

KASIMPAŞA-Beşiktaş maçında Manuel Fernandes’e yapılan saldırıyı, Galatasaray kulübü kınadı.
Sarı kırmızılıların resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes’e Kasımpaşaspor ile oynadıkları karşılaşmada saha içinde yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, başta Manuel Fernandes olmak üzere tüm Beşiktaş camiasına geçmiş olsun diyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

5 FENERBAHÇE KAPISI KAPALI

BEŞİKTAŞ’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fernandes için hep Fenerbahçe yakıştırması yapılıyordu. Ancak, sarı lacivertlilerin, Portekizli yıldız adına hiç bir transfer çalışması içinde olmadığı öğrenildi.

ÇARŞI İLE TERS DÜŞÜP GİDENLER
· Alpay Özalan
· Tümer Metin
· Burak Yılmaz
· Vedran Runje
· Çağdaş Atan
· Niyazi Güney

VUKUAT DEFTERİ

Gecelerde tanıştığı 2 kadın ile Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ndeki dairesine gitti. Orada istediklerini yapmayan kadınlara saldırdı.
Darp ettiği kadınlar kendisinden şikayetçi oldu. Panik içinde polislerden kaçıp evi terketti. Ümraniye’ye sığındı.
İstanbul dönüşlerinde bazı maçlar sonrası takım otobüsüne binmedi. Özel aracıyla ayrılıp, tesislere gitmedi.
Evde düzenlenen partiler, Portekizli yıldızın en büyük tutkusuydu. Hatta bu durumu kamp yapılan otellere de taşıdı.
Kritik maçlarda ve derbilerin çoğunda sahada yoktu. Ya cezalı ya da sakattı. Forma giymekten kaçındı.
Birçok defa yüksek alkol aldığı için kavga edip gece kulüplerinden atıldı. Gazetecilere saldırdı.

KASIMPAŞA’DA YAŞANANLAR YILIN OLAYI OLDU

KOLOMBİYA’nın en çok okunan gazetesi “El Espactador” Kasımpasa ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada yaşananları 2013 yılın en ilginç spor olayı seçti.
“2013 yılının en polemikli karşılaşması Türkiye liginde yaşandı” başlığında verilen haberde görüntüler analiz edilerek bu maçta yaşananların bir örneğinin dünyada olmadığı savunuldu.

ATİBA’DA KISMİ YIRTIK

BEŞİKTAŞ’ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson’da kısmi yırtık tespit edildi. Sağ ayak bileğine aldığı darbe sonucu ayak bileği burkulan ve ödem oluşan Atiba’nın, tedavisine başlandı.

DAVAMIZDA HAKLIYIZ VE SONUÇ ALACAĞIZ

Beşiktaş, Kasımpaşa maçının itiraz dilekçesini dün TFF’ye fakslarken, Ahmet Nur Çebi, “Haklılığımızın sonucunu kısa zamanda göreceğiz. Kulüp olarak huzura ihtiyacım var” dedi.

Olaylı Kasımpaşa maçı sonrası Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ardından dün Başkanvekili Ahmet Nur Çebi dün sert çıktı. Lig TV’de Şansal Büyüka’ya konuşan Çebi, TFF’ye Donk’un pozisyonu için başvurduklarını ve Almeida ile Motta’nın cezalarının kaldırılması için mücadele edeceklerini belirtti. Çebi, şunları söyledi...

ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİZ
- Beşiktaş’ın haksızlığa uğradığını görüyoruz. Son yaşadığımız olayın peşinden de bazı sonuçlar alacağız. Çünkü biz haklılığımıza çok inanıyoruz. Arayış içerisindeyiz. Bunların sonucunu kısa zamanda göreceğiz.
- Beşiktaş’ın artık bir huzura ihtiyacı var. Böyle bir beklenti içerisindeyiz. Artık Beşiktaş’ta bazı işler son bulmalı. Beşiktaşlılar birbirlerine sarılmadıktan sonra bu işin içinden kalkamayız. Bugün bu desteği görüp görmeyeceğimizi bu olaylar sonrasında irdeleyeceğiz.

ALMEİDA ÇOK PİŞMAN
BEŞİKTAŞ’ın golcüsü Hugo Almeida, Kasımpaşa maçında çıkan olaylarla ilgili ülkesi Portekiz’de açıklamalarda bulundu. Almeida taraftarı tekmeleme olayını onaylamadığını belirterek pişmanlık yaşadığını söyledi ve “O an aklım başımda değildi. Soğuk kanlı davranamadım ve onu tekmelemeye başladım, bu hareketimi onaylamam mümkün değil tüm camiadan özür diliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!