'Fernandao Fatih Tekke, Alex Gökdeniz'

Güncelleme Tarihi:

Fernandao Fatih Tekke, Alex Gökdeniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2007 13:23

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Fernandao ve Alex'in çok kaliteli futbolcular olduğunu belirterek, "Porto Alegre'nin Fatih ve Gökdeniz'ini almaya çalışıyoruz. İşimiz oldukça zor" dedi.

Haberin Devamı

"İKİ FUTBOLCU DA ÇOK KALİTELİ"

Trabzonspor transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Brezilya'da bulunan İbrahim Baturoğlu, Fernandao ve Alex'in kulübü Internacional ile temaslarının sürdüğünü belirterek, "Fernandao burada Fatih Tekke, Alex ise Gökdeniz'le eş değer futbolcular. İkisi de ülkelerinde ve şehirlerinde çok seviliyorlar. Brezilya kulübü de bu futbolcuların fiyatlarını doğal olarak yüksek tutuyor. Ancak bizde buradan elimiz boş dönmek istemiyoruz. İki futbolcunun transferini de en geç 2 Ocak'ta bitirmek istiyoruz. İki futbolcu da gerçekten çok kaliteli isimler. Bizim dışımızda bu futbolcuları kadrolarına katmak isteyen başka takımlarda var. Bu yüzden bir an olsun görüşmelerimize ara vermiyoruz" dedi.

"TRABZONSPOR'UN ÇIKARLARINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Haberin Devamı

Fernandao ve Alex'in fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyen Baturoğlu, "Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda en küçük ayrıntıyı dahi düşünerek plan yapıyoruz. Başkanımız ve hocamız ile sürekli temas halindeyiz. Burası gerçek bir futbol piyasası. Bu piyasadan Trabzonspor'un payını almamız gerekiyor. Futbolcular bize, Türkiye ve Trabzon için bir çok olumlu referansa karşın, olumsuz referanslarda aldıklarını söylüyorlar. Ancak Türkiye'de çok sayıda Brezilyalı futbolcunun oynuyor olması, onları ülkemize çekiyor" diye konuştu.

RUBIN KAZAN REDDEDİLDİ

Trabzonspor'un Milli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz'i resmen isteyen Rusya Birinci ligi takımlarından Rubin Kazan'a da red cevabı verildiği öğrenild. Rus kulübünü nazikçe reddeden Trabzonsporlu yöneticiler, Rubin Kazan'a Gökdeniz'in satılık olmadığı söylediler. Bu sezon 10 golle bordo - mavili takımın en golcü ismi konumunda bulunan yıldız futbolcu için Almanya'nın Herta Berlin ve İngiltere'nin Middelsborough takımları transfer girişimlerinde bulunmuş ancak reddedilmişlerdi. Bu arada Kayserispor kulübünün Trabzonspor'dan istediği Adnan, Yusuf ve Ferhat için yaptığı ikinci teklifleri de geri çevrildi.

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Bu arada Fortis Türkiye Kupası'nda Kırıkkalespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdüren bordo - mavili takımda sakatlıklar can sıkıyor. Bu sabah yapılan antrenmana sağ ayak bileğinde burkulma olan Ceyhun, sağ kasığında gerilme olan Tolga Seyhan, tendonlarında esneme olan Ömer Rıza ve kasıklarında iltihap oluşan Musa ile, Yattara ve Jabi katılmadı. Bordo - mavili takım teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı antrenmanı kondisyona yönelik düz koşu ile tamamlarken, kaleciler takımdan ayrı olarak çalıştı.

Haberin Devamı

İLK TRANSFERLER PAF TAKIMDAN

Trabzonspor'da uzun zaman sonra Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda PAF takımda forma giyen Genç Milli takım futbolcuları Barış Memiş ve Kadir Keleş, A takıma dahil edildi. Bu sabah takımla birlikte yapılan çalışmaya katılan futbolcuların bundan sonra A takım kadrosunda yer alacakları belirtildi. Futbolcuları gelecek yıla hazırlamayı düşünen Yanal'ın, Barış Memiş ve Kadir Keleş'ten her an oynamak için hazır olmalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!