Fenerli ayağa kalktı

Güncelleme Tarihi:

Fenerli ayağa kalktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarlar dün Kadıköy'ü ayağa kaldırdı. Maçın başlamasına saatler kala Bağdat Caddesi'nde toplanan 10.000'e yakın sarı lacivertli futbolsever, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na kadar yürüyerek, Futbol Federasyonu ile Merkez Hakem Kurulu'nu protesto etti. Taraftarlar, yol boyunca, ‘‘Ulusoy istifa’’ diye haykırdı.

Ulusoy ve Hilmi Ok'un fotoğraflarının yeraldığı bir bildiriyle, ‘‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’’ mesajı veren taraftarlar, G.Saray'a da gönderme yaparak, ‘‘Geçmiş olsun.. Ayağına sağlık Chelsea. Artçı şok devam ediyor’’ gibi pankartlar açtı. Taraftarlar, ‘‘Haluk federasyonu yok, Cimbom Avrupa'da yok’’ diye tempo tuttu.

ümitler galip

FENERBAHÇE Ümit Takımı dünkü maçta Ankaragücü'nü 2-0 yendi. Dereağzı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada rahat bir galibiyet elde eden sarı lacivertli gençler zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Sergen Yalçın yedek

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Zdenek Zeman dünkü maçın ilk 11'ine Sergen'i almadı. Hafta içinde hafif sakatlığı yüzünden iki kez idmana çıkmayan Sergen'i kulübede oturtan Zeman'ın bu davranışı çeşitli yorumlara yol açtı. Otoriteler, Zeman'ın bu hareketiyle disiplinli bir çalıştırıcı olduğunu gösterdiğini ifade etti. Zeman, 58. dakikada ise Preko'nun yerine Sergen'i sahaya sürdü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!