Fener'in kızları galibiyete hasret

Güncelleme Tarihi:

Fenerin kızları galibiyete hasret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Basketbolda ülkemizi Bayanlar Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, 5. maçından da galibiyet çıkaramadı. (B) Grubu'nda mücadele eden sarı lacivertli bayanlar, önceki gün İstanbul'da Fransa'nın Valenciennes Olympic takımına 74-67 yenilince ilk 5 maç sonunda galibiyetsiz 7. sırada yer aldı.

Potada zafer haftası

Basketbolda ülkemizi Avrupa Kupaları'nda temsil eden 14 erkek ve bayan takımımızdan 6'sı geride bıraktığımız haftada elde ettikleri deplasman galibiyeti ile tarihi bir başarıya imza attılar. Bu hafta deplasmanda galip gelen takımlarımız şunlar: Erkekler Avrupa Ligi: U.Olimpija (Slovenya)-Tofaş: 87-92, Erkekler Saporta Kupası: Lulea (İsveç)-Darüşşafaka: 72-91, Erkekler Koraç Kupası: Linelteks (İtalya)-G.Saray: 66-71, S.Ljubljana (Slovenya)-P.Karşıyaka: 64-70, H.Trier (Almanya)-Türk Telekom: 84-91, Bayanlar Ronchetti Kupası: E.Holon (İsrail)-BOTAŞ: 74-81.

Ataman, pazartesi Efes’e imzalıyor

Efes Pilsen, Coach Aydın Örs'ün istifasından sonra anlaşmaya vardığı Ergin Ataman'la pazartesi günü sözleşme imzalayacak. Ligin 6. haftasında İzmir'de oynanacak Ülkerspor maçında son kez P.Karşıyaka antrenörü olarak görev yapacak olan Ataman, ardından Efes Pilsen'in başına geçecek. Genç teknik adam yeni takımıyla ilk sınavını Avrupa Ligi'nde 28 Ekim Perşembe günü Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımı ile oynanacak maçta verecek. Pau Orthez maçında takımın başında sahaya çıkan Oktay Mahmudi ise Ataman'ın yardımcısı olacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!