"Fener'i oynadığı oyundan dolayı kutlarım"

Güncelleme Tarihi:

Feneri oynadığı oyundan dolayı kutlarım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2013 09:38

Homend Antakya Belediyesi'nin başantrenörüHakan Acer, "Kendi adımıza planladığımız hiçbir şeyi sahada gerçekleştiremedik" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi'nin başantrenörü Hakan Acer, "Kendi adımıza planladığımız hiçbir şeyi sahada gerçekleştiremedik" dedi.

Acer, Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe'yi oynadığı basketboldan dolayı kutladı. Fenerbahçe'nin çok tecrübeli olduğunu ve Euro Lig'deki sertliği sahaya iyi yansıttığını belirten Acer, rakibin devamlı maç oynamasının bu maçta diri olmasını sağladığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin şut yüzdelerinin ve savunmadaki sertliklerinin maçı kazanmalarında etkili olduğunu ifade eden Acer, "Biz kendi adımıza planladığımız hiç bir şeyi sahada gerçekleştiremedik. Gerçekten sakatlıklar ve aşırı yorgunluklarla uğraşıyoruz. Bu kadar kötü oynayacağımızı ve çalışmalarımızı sahaya yansıtamayacağımızı tahmin etmemiştik. Taraftarımızdan, başkanımızdan ve yönetim kurulumuzdan özür diliyoruz. Bu mağlubiyeti telafi etmek için çabuk şekilde toparlanıp, hatalarımızı analiz edip perşembe günkü Euro Cup ve pazar günkü lig maçına odaklanmak istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe cephesi

Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez de güzel basketbol oynadıklarını, bütün periyotları önde bitirmelerinden ve maçı kazanmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Gün geçtikçe daha güzel basketbol oynadıklarını belirten Iniguez, şunları söyledi:

"Sistemimizi yavaş yavaş oturtmaya başladık. Şu an herkes birbiri için, takım için oynuyor en önemlisi bu. Homend Antakya Belediyesi takımını kutlarım. Bu zamana kadar gerçekten büyük iş yaptılar. Bizim de dinlenecek zamanımız yok. Tek amacımız çarşamba günü oynayacağımız Euro Lig maçı. Oyuncularımın dinlenmesi gibi bir şey söz konusu değil ama biz buna hazırız. Gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi çok mutlu ettiler."

BAKMADAN GEÇME!