Fener'de 8 banko

Güncelleme Tarihi:

Fenerde 8 banko
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Otto Bariç'in kadro sıkıntısı sona erdi, şimdi tercih yapmakta zorlanıyor

Sarı lacivertli ekibin teknik direktörünün forvette Boliç, Saffet Sancaklı ve Faruk'tan hangisini tercih edeceği merak konusu oldu. Bu mevki için şimdiden garanti isim yok.

Zorlanıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, ligin ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala takımdaki 8 banko ismi belirledi. İlk yarıda sürekli kadro sıkıntısı yaşadığını belirterek dert yanan Hırvat hoca, bu kez geniş kadro nedeniyle tercih yapmakta zorlanıyor.

Amansız savaş

Hırvat teknik adamın ilk onbir için kafasında belirlediği 8 banko şu futbolculardan oluşuyor: Rüştü, İlker, Uche, Högh, Erol, Moshoeu, Okocha, Tayfun. Diğer üç mevki için tam 7 futbolcu amansız bir forma savaşına girişecek.

Kim geliyor

Orta sahanın sağı için iki aday var. Biri Mustafa Doğan, diğeri Kemalettin. Forvette ise üç santrfor kıyasıya yarış içinde olacak. F.Bahçe Teknik Direktörü Bariç, Faruk, Boliç ve B.Saffet üçlüsünden en iyi olan ikisini ileri ikiliye monte edecek.

53.yabancı Moshoeu

Yıldız futbolcu, sarı lacivertli kulübe imza atan ilk Güney Afrikalı oldu...

17 değişik ülke

Moshoeu, sarı lacivertli takımın tarihindeki 53. yabancı futbolcusu oldu. F.Bahçe'de şimdiye kadar 17 ülkeden 52 yabancı futbolcu top koştururken, Moshoeu F.Bahçe'ye imza atan ilk Güney Afrikalı futbolcu unvanını aldı. F.Bahçe, 90 yıllık tarihinde, 4 kıtadan 17 değişik ülkenin futbolcusuna kadrosunda yer verdi.

En çok Yugoslav

F.Bahçe'de 12 Avrupa, 2 Asya ve Afrika ve 1 Güney Amerika ülkesinden futbolcu top koşturdu. Sarı lacivertli takımda, 15 Yugoslav, 5 Yunan, 4'er Alman, Danimarka ve Rumen, 3 Mısır, 2'şer İtalya, Arnavutluk, Polonya, İngiliz, Bulgar, Nijerya, 1'er İsviçre, Macar, Rus, Brezilya ve Slovenyalı futbolcu forma giydi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!