Fenerbahçe'ye gelenler gidenler

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye gelenler gidenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2007 11:10

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun açılış maçında yarın ligin yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan son şampiyon Fenerbahçe, transfer döneminde şimdiye dek 7 yeni oyuncu transfer ederken, 8 oyuncusuyla yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, Real Madrid'den dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'u renklerine katarken, sezonunun en çok ses getiren transferine imza attı.

Takımı geçen sezon şampiyonluğa taşıyan Brezilyalı teknik adam Arthur Antunes Coimbra “Zico” ile yoluna devam eden “Sarı Kanaryalar”, buna karşın en büyük kozlarından Tuncay Şanlı'yı İngiltere'nin Middlesbrough takımına kaptırdı.

GELENLER-GİDENLER

Fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonu öncesinde şimdiye dek yaptığı transferler ve takımdan ayrılan oyuncular şunlar:

Gelenler: Roberto Carlos Da Silva Rocha (Real Madrid), Gökçek Vederson (Ankaraspor), Kazım Kazım (Sheffield United), Ali Bilgin (Antalyaspor), İlhan Parlak (Kayserispor), Gökhan Gönül (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Yasin Çakmak (Çaykur Rizespor)

Gidenler: Ümit Özat (FC Köln), Serkan Balcı (Trabzonspor), Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı (Beşiktaş), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Recep Biler (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Olcan Adın (Karşıyaka-kiralık), Kerim Zengin (İstanbul Büyükşehir Belediyespor-kiralık)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!