Fenerbahçe yönetimi harekete geçti

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe yönetimi harekete geçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 11:19

Fenerbahçeli bir grup taraftarın Bolu'da Galatasaray'ın genç voleybolcularına saldırması sarı-lacivertli kulüpte şok etkisi yarattı.

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım'a destek amacıyla Ankara'da düzenlenen toplantıya katılmak için Başkent'e giden Fenerbahçeli taraftarların yine Ankara’da bugün başlayacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası nedeniyle yola çıkan ve Bolu'da mola veren Galatasaray kafilesi ile gerginlik yaşaması, sarı-lacivertli yönetimi harekete geçirdi.

İŞTE O ANLAR / WEB TV

Olayın duyulmasından bu yana internet sitelerine düşen görüntüleri inceleme altına alan Fenerbahçeli yöneticilerin olaylara karışanları tespit edip, ilerleyen saatlerde resmi siteden bir açıklama yapacağı öğrenildi. 

Sarı-lacivertli yönetimin taraftarları kınayacak bir açıklama yapması, ancak olayda 'tahrik' vurgusunu da işleyeceği ve iki yıl önce Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaraylı taraftarlar tarafından Fenerbahçe U-17 takımına yapılan saldırıya atıfta bulunacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

FUTBOL MAÇINDA DA AYNISI YAŞANMIŞTI

Galatasaray'dan kınama

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından olayın ardından şuı açıklama yapıldı:
"25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası için Ankara'ya gitmekte iken, Bolu'da verilen mola esnasında Galatasaray Genç Bayan Voleybol Takımımızın oyıuncularına, ayn yöne gitmekte oldukları belirtilen, üzerinde Fenerbahçe formaları bulunan ve taraftar olduğu iddia edilen bir grubun saldırıda bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Görüntüleri bir internet sitesinde de yayınlanan bu saldırı esnasında takımımız oyuncularıyla birlikte yemek yemekte olan Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takım oyuncuları da aynı şekilde mağdur olmuşlardır. Sporun anlamı konusunda hiçbir fikirleri olmadığı açık olan ve sadece saldrırarak kendilerini varedebilen bir güruhun, henüz yaşları 16-17 olan genç kız sporcularımıza yönelik bu barbarca saldırısını nefretle kınıyoruz."

Galatasaraylılar olayları anlattı

Ucuz atlattık

Galatasaray Voleybol Alt Yapı Sorumlusu İsmet Kır, yaşananları şu şekilde özetledi: Çocukları hemen odaya aldık. Orada çalışanlar ve vatandaşlar araya girdi ama engelleyecek bir durum olmadı. Ucuz atlattık. Antrenör arkadaşlarda morarmalar var. Sporcularımızda bir şey yok. Ancak dediğim gibi gerçekten ucuz atlattık.

Haberin Devamı

Kışkırtma yoktu

Yiğit Alkılınç (Yard. antrenör): “BİR grup F.Bahçe taraftarı yemek alanımıza girdi. Herhangi bir kışkırtıcı hareket olmamasına rağmen; küfürlü bestelerle hakaret ettiler. Güvenlik güçleri sonradan geldi. Fiziki müdahaleye maruz kaldık.”

Ellerinde bira vardı

Oğuzhan Tarakçı (Erkek takımı kaptanı): “Olayı bira şişeleri ile gelen 5 kişi başlattı. Tam olaylar yatıştı derken, bayanların üzerine sopalarla geldiler. Bıçak ve çakmak attılar, arkadaşımızın yüzüne geldi. Bunu yaşamak çok kötüydü.”

Çatal bıçak attılar

Ecem Alıcı (Genç takım oyuncusu): “Önce bize küfür ve hakaret ettiler. Zaten bu davranışı yapanlar alkollü idi. Masadaki çatal bıçağı fırlattılar. Erkek oyuncular tepki gösterince, antrenörlerin boğazını sıktılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!