Fenerbahçe Universal'de yaprak dökümü

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Universalde yaprak dökümü
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 19, 2012 15:12

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve Aroma Kadınlar Voleybol Ligi'nin başarılı takımlarından F.Bahçe Universal'de yaprak dökümü yaşanıyor.

Haberin Devamı

Aroma Kadınlar Voleybol 1.Ligi'nin başarılı takımlarından Fenerbahçe Universal'de yeni sezon kadrosu şekillenirken takımda kalacak ve gidecek isimler de belli oldu.

Sarı Lacivertli takıma 2010 yılında gelen başarılı antrenör Ze Roberto, önümüzdeki sezon Fenerbahçe Universal'i çalıştırmayacak.

Brezilyalı antrenör Fenerbahçe Universal takımının başındaki ilk senesinde Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda kupayı kazanmış ve bu sezon da Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapmıştı.

Brezilyalı voleybolcu Fabiana Claudino ise vatandaşı Ze Roberto'nun takımdan ayrılması sebebiyle seneye Fenerbahçe'de forma giymeme kararı aldı. Rus voleybolcu Liubov Sokolova da 2010'da geldiği Fenerbahçe macerasını bu sene sonlandırmaya hazırlanıyor.
Â
Sarı Lacivertli takımın başarılı oyuncusu Eda Erdem ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, pasör Naz Aydemir ile önümüzdeki günlerde  masaya oturulacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Ayrıca Yeon Koung Kim, önümüzdeki sezon sarı lacivertli formayı giymeye devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!