Fenerbahçe Galatasaray maçında geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Galatasaray maçında geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2014 14:25

haftasnın en kritik karşılaşması Galatasaray Fenerbahçe maçı olacak. İki ezeli rakip ligde aynı puana sahip. İşte derbi öncesi son haberler.

Haberin Devamı

Galatasaray Fenerbahçe derbisine saatler kala, tüm futbolseverler heyecanla maçı beklemeye koyuldu.
Süper Lig’in 6. Haftasının en kritik maçı olan derbide, her iki cephede de çatlaklar var. Fenerbahçe kanadında ortasaha sıkıntısı yaşanırken, sarı kırmızılı ekipte Burak Yılmaz’ın oynayıp oynayamayacağı henüz netlik kazanmadı.
Passolig’den dolayı maçlara gelmeyen taraftarlara bu kez de ulaşım engel oldu. Seyrantepe metrosu bakım çalışmaları nedeniyle hizmet veremeyecek. Ancak taraftarlar ring seferlerle stada ulaşabilecek.
Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi, her iki takımda neler oluyor, son durumlar neler? Kritik derbi öncesi hangi takım, derbiye ne kadar hazırlanıyor? İşte maçın notları

FENERBAHÇE RAPORU
VOLKAN DEMİREL: Derbi öncesinde antremanlara devam ediyor, dün antremanlara başladı, iğne ile sahaya çıkması bekleniyor. 11’de oynama olasılığı yüksek. Ancak kondüsyon eksikliği var.

EMRE BELÖZOĞLU: Kartal, ona ilk 11’de forma verecek, antremanlarda oldukça hırslı, kas ağrılarının sona erdiği öğrenildi.

MOUSSA SOW: Sarı Lacivertlilerin başarılı forveti yarın sahada olup olmayacağı henüz netleşmedi. Kas zarında yırtık olan Sow’un oynama ihtimali yarı yarıya.

PIERRE WEBO: Bu hafta annesini kaybederek büyük acı yaşadı. İsmail Kartal ona izin verdi, ancak o antrenmana çıkmayı seçti. Derbide forma giymesine kesin gözle bakılıyor.

EMMANUEL EMENIKE: Nijerya milli takımından bu sabah dönen Emenike, 24 saatlik yolculuktan sonra nasıl bir performans göstereceği bilinmiyor.

EGEMEN KORKMAZ: Sakatlıktan yeni çıktı, rehabilite edilmeye devam ediliyor. Bu hafta oynamayacak.

Galatasaray'ın bugün 19.00'da Fenerbahçe'yi Türk Telekom Arena Stadı'nda konuk edeceği maç öncesi yağmur alarmı verildi. Meteorolojiden alınan hava raporlarına göre gün içinde zaman zaman Seyrantepe'ye yağmur düşecek. Derbi saatinde de sağnak yağış bekleniyor. Yine Aslantepe'de 10 km hızla kuzeyden rüzgar esmesi ve %85 oranında da nem olması bekleniyor. Bu arada Arena'nın çimleri yağmur konusunda sabıkalı...

Burak Yılmaz yüzde 51!
Galatasaray’da günlerdir Burak Yılmaz belirsizliği yaşanırken, basına kapalı son taktik provalar tabloyu netleştirdi. Golcü, takımla birlikte çalıştı. Sağlık ekibi bu sabah da Burak’ı bir kontrolden geçirecek, rapor verecek. Ayrıca son idmanda Prandelli’nin Burak’ın arkasında yine Olcan ve Sneijder’i kullandığı, derbiye bu şekilde çıkacağı belirtildi.

FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA

Kaptanlar Arena'da sahada
Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, Arena’da kesin ilk 11’de. Sürpriz olmazsa forvette Webo başlayacak, Sow ve son antrenmana yetişen Emenike kulübede olacak. Alper Potuk’u as takımda oynatan İsmail Kartal’ın taktik provanın bir bölümünde Hasan Ali’yi sol bekte, Caner Erkin’i ise sol kanadın önünde oynattığı da öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Veysel, Chedjou, Semih, Tarık, Selçuk, Melo, Dzemaili, Olcan, Sneijder, Burak.
Teknik direktör: Cesare Prandelli
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Kuyt, Emre, Diego, Alper, Webo.
Teknik direktör: İsmail Kartal
STAT: TT Arena
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV
HAKEM: Cüneyt Çakır

BAKMADAN GEÇME!