Fenerbahçe CSKA Moskova maçına hazır

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe CSKA Moskova maçına hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2007 19:04

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler, son çalışmasını karşılaşmanın yapılacağı Lokomotiv Stadı'nda gerçekleştirdi. Teknik direktör Zico, ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan son antrenmanda futbolcularına taktiksel çalışmalar yaptırdı.

Brezilyalı çalıştırıcının, CSKA Moskova karşısında, FC Inter ve Turkcell Süper Lig'deki Ankaragücü maçlarında sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda değişiklik yapmaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin, CSKA Moskova karşısına Volkan Demirel, Önder, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex ve Kezman'dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.

CSKA Moskova'nın Fenerbahçe karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11 ise şöyle:

Mandrykin, Alexei Berezutski, Ignashevich, Vasili Berezutski, Eduardo, Dudu, Krasic, Rahimic, Zhirkov, Jo, Vagner Love.
Lokomotiv Stadı'nda TSİ 19.30'da başlayacak CSKA Moskova-Fenerbahçe maçını Alman hakem üçlüsü Knut Kircher, Kai Voss ve Thorsten Schiffner yönetecek.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin son antrenmanını, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra kafileyle gelen çok sayıda Fenerbahçe kongre üyesi de izledi.

Bu arada, Türkiye Moskova Büyükelçiliği'nin bu akşam Fenerbahçe heyetine özel resepsiyon vereceği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!