Fenerbahçe bu parmaÄŸa dava açtı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe bu parmağa dava açtı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 00:00

Derbinin lig ve teknik komserinin yanı sıra baş hakem Engin Kennerman’ın raporu oldukça ağır. Raporlarda Kinsey’e fiili saldırı yapıldığının altı çizildi. Bu nedenle de Cimbom’a 3 ya da 4 maç seyircisiz oynama cezasının verileceği belirtildi.

Haberin Devamı

İşte hurriyet.com.tr farkıyla o görüntüler  -WEBTV

Fenerbahçeli çocuk salondan atıldı            Â

Çıkan olaylardan fotoÄŸraflar     Â

Müthiş maçtan fotoğraflar   

Olaylı derbi Galatasaray'ın

GALATASARAY Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasında önceki gün oynanan basketbol maçında yaptığı parmak hareketiyle, olayların kıvılcımını ateşleyen kişi olarak gösterilen Ayşe Demet Karabulut ve erkek arkadaşı Hakan Zat, Hürriyet’e konuştu. Kendileriyle birlikte gözaltına alınan 9 kişiyle birlikte geceyi nezarette geçiren Karabulut ile Zat, Fenerbahçe Kulübü’nün, haklarında şikayetçi olduğunu söylediler.
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan ve halen bir finans şirketinde çalıştığını söyleyen Ayşe Demet Karabulut, Galatasaraylılar’ın büyük tepki gösterdiği o hareketi neden yaptığını şöyle anlattı:
Rengimizi belli etmedik
“Biz oraya Fenerbahçe taraftarları olarak gittik ama maç boyunca asla rengimizi belli etmedik. Ne alkış tuttuk, ne de başka bir şey yaptık. Sadece maçın son saniyelerinde skor 56-56 iken Kinsey’in attığı şut girmeyince iki elimizi başımıza götürüp ‘eyvah’ dedik. Ondan sonra arkamızda oturan Galatasaraylılar, bizim Fenerbahçeli olduğumuzu anlayıp, üzerimize yağmur gibi bozuk para ve çakmak atmaya başladı. Ben de arkamı dönüp tepki gösterdim. Daha sonra taraftarlar koro halinde küfür etmeye başladı ve yabancı madde yağmuru üç misli arttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!