Fener UEFA aşkına: 1-0

Güncelleme Tarihi:

Fener UEFA aşkına: 1-0
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kanarya, Antalyaspor engelini tek golle geçti

Gol kaçırma yarışına dönüşen ve 90 dakikası zevli geçen mücadeleyi Gineli futbolcu Süleyman Oulare'nin şık kafa golüyle kazanan sarı lacivertli takım, ligi üçüncü sırada bitirme yolunda önemli bir adım attı.

Geçtiğimiz hafta G.Saray'ı yenerek, kötü gidişe son veren F.Bahçe, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u zor da olsa devirmeyi başardı: 1-0. Orta sahada ve savunmada yine aksayan sarı lacivertli takım, bunun sonucunda kalesinde çok önemli gol tehlikeleri yaşadı.

UEFA Kupası'na katılmayı hedefleyen Fenerbahçe, Antalyaspor'u Oulare'nin golüyle 1-0 yenip, puanını 49'a çıkardı.

DAKİKA: Serbest atışı Johnson kullandı. Ganalı futbolcunun yayın hemen önünden attığı sert şutta Adnan topu çeldi. Moshoeu'dan önce Kamil araya girince Adnan ikinci hamlede topu kontrol altına aldı.

DAKİKA: Zafer'in ara pasıyla buluşan Şenol ceza alanına girdi. Rüştü ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yapıp, topu auta gönderdi.

DAKİKA: Şenol'un ara pasında Fazlı, Alpay'dan sıyrılıp sol çaprazda sert vurdu. Kaleci Rüştü üzerine gelen topu kornere çeldi.

DAKİKA: Fazlı soldan ceza alanına girdi. Orta şut karışımı vuruşunda Mustafa'ya çarpan topu Rüştü mükemmel bir plonjonla son anda çizgiden tokatlayarak gole izin vermedi.

DAKİKA: Moshoeu'nun pasında Oulare, Nuri'den şık bir vücut çalımıyla sıyrıldı. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda zor pozisyonda vurdu. Top kaleci Adnan'ın ayaklarından döndü.

DAKİKA 44: Serkan sağdan hareketlendi. Kale içine nefis bir orta yaptı. Oulare uçarak kafayı vurdu ve F.Bahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Ve İlk yarı bu skorla sona erdi.

DAKİKA: Moshoeu'nun ara pasında Serkan sağdan ceza alanına girdi. Karşı karşıya kaldığı andaki vuruşunda Adnan yatarak gole izin vermedi.

DAKİKA: Metin ile başlayan atakta Johnson'un pasını iyi takip eden Serkan bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda yine isabet yoktu.

DAKİKA: Johnson pres yaparak kaptığı topu yaklaşık 25 metre sürdü. Soldan ceza alanına girerken plaseledi. Adnan'ı geçen top auta gitti.

DAKİKA: Şenol'un ceza alanı dışından yerden vuruşunda Rüştü topu direk dibinde kornere çeldi.

DAKİKA: Fazlı'nın ara pasında Mustafa sağdan ceza alanına girdi. Çapraz pozisyondaki vuruşunu Rüştü çeldi, Metin uzaklaştırdı.

DAKİKA: Tayfun'un sağdan kullandığı serbest atışta savunmanın ileri çıkmasından yararlanan Oulare'nin sert kafa vuruşunda kaleci Adnan gole izin vermedi. Kalan dakikalarda iki takımın da gol çabaları sonuç vermedi ve maç 1-0 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!