Fener-Sergen flörtü

Güncelleme Tarihi:

Fener-Sergen flörtü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Sergen'in ismi yeniden gündeme geldi. Genç futbolcu kulübüne karşı verdiği hukuk mücadelesini kazanırsa serbest kalacak ve F.Bahçe'ye gelmesi kolaylaşacak.

Gizli pazarlık

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürdürülürken, sarı lacivertli yönetim İstanbulspor'un kadro dışı bıraktığı milli futbolcu Sergen Yalçın ile gizli pazarlığa oturdu. Kulübü ile mahkemelik olan Sergen, serbest kalması halinde Fenerbahçe'de oynayacağını bildirdi.

Bir yıldız yeter

Teknik Direktör Joachim Löw'ü ikna eden yönetim, Oğuz Çetin'in transferi gerçekleşmeyince rotayı Sergen'e çevirdi. Başkana yakın kaynaklar olayı doğrularken, Aziz Yıldırım'ın ‘‘Çok adam alacağımıza bir yıldız transfer edelim. Takımın ahengini de bozmayız’’ dediğini doğruladı.

Oynamak istiyorum

Bu sezona iyi başlayan ancak İstanbulspor'un aldığı başarısız sonuçlar üzerine yapılan operasyonda gözden çıkarılan Sergen de, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor. Genç futbolcu, ‘‘Ben futbol oynamak istiyorum. Fenerbahçe gibi büyük kulüpte olmak şereftir’’ dedi.

Hukuk savaşı

İstanbulspor'un bonservis bedelini 8 milyon dolar olarak açıkladığı Sergen'in avukatı hukuk savaşından futbolcunun kazançlı çıkacağını söyledi. Dava kısa sürede sonuçlanır ve Sergen serbest kalırsa F.Bahçe'ye transferi daha kolay gerçekleşecek. Genç yıldız da anlaşırsa devre arası kampına götürülecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!