Federer ve Nadal yarı finale çıktı

Güncelleme Tarihi:

Federer ve Nadal yarı finale çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2008 00:00

Dünyanın ilk iki sırasını paylaşan İsviçreli ve İspanyol tenisçi, Wimbledon’da çeyrek final maçlarını kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

DÜNYANIN en saygın organizasyonlarından biri olan Wimbledon Açık Tenis Turnuvası’nın çeyrek finalinde, 1 numaralı seribaşı Roger Federer, yağmur nedeniyle dün tamamlanan maçta Hırvat Mario Ancic engelini kolay geçti. Londra’da Merkez Kort’ta oynanan karşılaşmayı, 6-1, 7-5 ve 6-4’lük setlerle kazanan İsviçreli tenisçi adını yarı finale yazdırdı. Dünyanın bir numarası bu turda, İspanyol Feliciano Lopez’i eleyen (3-6, 7-5, 7-6, 6-3) Rus Marat Safin’le karşılaşacak.

Williams kardeşler turladı

Turnuvanın iki numaralı seribaşı ismi, Fransa Açık Şampiyonu İspanyol Rafael Nadal, Britanyalı Andy Murray’ı 6-3, 6-2 ve 6-4’lük setlerle 3-0 yenerek son 4’e kaldı. Nadal, final yolculuğunda Rainer Schuettler-Arnaud Clement eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Çift bayanlarda ise ABD’li Serena Williams/Venus Williams ikilisi, Bethanie Mattek (ABD)/Sania Mirza (Hindistan) çiftini 6-4 ve 6-3 yenerek yarı finale yükseldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!