Fatura Baric'e çıktı

Güncelleme Tarihi:

Fatura Barice çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Zirve yarışında çok önemli yara alan Fenerbahçe'de Otto Bariç'in yanlış takım sahaya sürmesi büyük eleştiri topladı. Başkan Aziz Yıldırım, futbolcularına moral vererek, ‘‘Daha 6 hafta var. Herşey değişecek’’ dedi.

Davetiye çıkardı

Fenerbahçe'de Kocaelispor yenilgisinin faturası Teknik Direktör Otto Bariç'e kesildi. Hırvat çalıştırıcının bir çok konuda yanlışlıklar yaptığı ve zirve yarışında bu şok mağlubiyete davetiye çıkardığı iddia edildi. Bariç özellikle Saffet Sancaklı konusunda eliştirildi.

Neden oynatmadı

Maç gecesi 40 derece ateşle serum yiyen Saffet Sancaklı'nın ilk onbirde oynatılmasının hata olduğunu ifade eden futbol otoriteleri, ‘‘Eğer oynatmak istiyorsa, ilk onbirde yer vermeliydi. Çünkü Saffet son maçlardaki formuyla takımı ateşleyecek bir futbolcu’’ yorumu yapıldı.

Erol çok formsuz

Bariç'in Faruk'u oyundan alınmasının da yanlış bir seçim olduğu vurgulandı. Ayrıca formsuzluğu ile dikkati çeken İlker- Erol ikilisinin de ısrarla 90 dakika oynatılması anlamsız bulundu. Bu arada son maçlardaki formuyla K.Saffet'in de oynatılması gerektiği ileri sürüldü.

Puan kaybı yok

Bütün bu gelişmelere karşılık, Başkan Aziz Yıldırım futbolcularına destek vererek, ‘‘Kimse moralini bozmasın. Daha 6 hafta var. Herkes puan kaybedebilir. Ligde kolay maç yok. Vanspor maçına da ciddi hazırlanmalıyız. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!