Fatih Terim'i sinir eden 5 dert

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terimi sinir eden 5 dert
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2012 00:57

Ujfalusi’nin yeri doldurulamadı. Melo sabırları taşırdı. Hamit ile birlikte golcülerin istikrarsızlığı da hayal kırıklığı yaratıyor. Nordin Amrabat ise ayrı bir sorun. Savunmaya yardımcı olmaması krize dönüştü. Bekler Faslı oyuncudan şikayetçi.

Haberin Devamı

1-UJFALUSİ GİTTİ, SAVUNMA LİDERSİZ KALDI

Hoca en çok bu konudan şikayetçi. Savunmadaki zaafiyetler ve çok gol yenmesi sıkıntı yaratıyor. Çek kaptan Ujfalusi’nin sakatlığı defansı adeta çökertti. Ujfalusi’nin liderliği ve tecrübesi bugün mumla aranır durumda. Genç Semih bile onun sakatlığından olumsuz etkilendi. Orta sahanın arkasına atılan her top gol pozisyonuna dönüşüyor.

2-HAMİT, TÜRKİYE’YE ADAPTE OLAMADI

Büyük umutlarla Real Madrid’den alınan Hamit Altıntop beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Sarı kırmızılı forma altında bir tane iyi maçı yok. Performansı yönetim içinde de eleştiri konusu olmuş durumda. Terim onu kazanmak için sürekli forma veriyor ama Hamit, gerekli sorumluluğu almıyor, üst düzey futbol ortaya koyamıyor.

3-MELO BİR TÜRLÜ İSTENEN DÜZEYE GELEMEDİ

Haberin Devamı

Galatasaray için Melo konusunda söylenecek tek laf var. Adeta güvendikleri dağa kar yağdı. Son şampiyonluğun mimarı olan sambacı iki ay geçmesine rağmen formuna kavuşamadı. Fizikman büyük düşüş içinde olan Melo, rakip orta saha oyuncuları karşısında eziliyor. Fatih Terim, idmanlarda Melo’ya ekstra çalışmalar yaptırsa da sonuç alamadı.

4-AMRABAT OYUN ANLAYIŞINA AYAK UYDURAMADI

Kayserispor forması altında serbest oynamaya alışan Amrabat’tan, Terim savunmaya da destek vermesini ve pres yapmasını istiyor. Hücuma dönük oynayan Faslı ile aynı bölgede oynayan bekler şikayetçi. Eboue ve Hakan Balta’nın sıkıntılarını Terim de biliyor. Bu yüzden de Amrabat’ın savunma özelliklerini geliştirmek için uğraşıyor.

5-FORVET OYUNCULARI ARASINDA İSTİKRAR YOK

Glatasaray’ın hücum hattı hiç bir takımda yok. Ancak, o hücum hattından Fatih Terim henüz istediği verimi alamadı. Gol ayakları form durumlarına göre sürekli değişiyor. İdeal hücum hattı bir türlü sağlanamadı. Forvette istikrarsızlık var. Geçen sezonun vazgeçilmez ismi Elmander de sakatlığı nedeniyle istikrarlı biçimde 11’e giremiyor ve bir türlü eski performansını gösteremiyor.

Yerinde duramıyor

Verilmeyen bir faul sonrası, 4. hakemin yanına gidiyor. Sert itiraz ediyor.

Amrabat’ı azarladı

Haberin Devamı

Gençlerbirliği maçında sürekli Amrabat’ı azarladı. Faslı oyuncu sinirlerini gerdi.

Hakemin yanında

Hakemlere tepki gösteriyor. Ters bir düdük sonrası soluğu dördüncü hakemin yanında alıyor.

Savunma hedefte

Yenen gollerin ardından savunmaya kızıyor ellerini, kollarını havaya kaldırıp tepki gösteriyor.

Bize oynanan oyunların altından kalkacağız

G.BİRLİĞİ beraberliği sonrası Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst üzerlerine oyunlar oynandığını söyledi. Selçuk ve Burak hakkında çıkarılan sakatlık polemiğinin üzerlerine oynanan bir yıpratma taktiği olduğunu kaydeden Dürüst, “Biz bu yapılanların da altından kalkacağız” dedi.

Selçuk ve Burak için doktorlar konuşmalıydı

Haberin Devamı

GALATASARAY  yöneticisi Abdürrahim Albayrak, milli oyuncuları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ın üzerinde kurulan baskıdan dert yandı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun iki milli oyuncuya destek vermesi gerektiğini kaydeden Abdürrahim Albayrak, “Onların sağlık kurulu ve doktorları var. En azından çıkıp Federasyon adına Burak ve Selçuk’un yanı sıra diğer milli oyuncuların sakatlığı hakkında açıklama yapmaları gerekirdi. Şayet bunu yapsalardı polemikler olmazdı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!