Fatih Tekke: Trabzon insanına yapılmış bir hareket

Güncelleme Tarihi:

Fatih Tekke: Trabzon insanına yapılmış bir hareket
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 15:08

Trabzonspor'un takım kaptanı Fatih Tekke, kendisine ve Gökdeniz'e ait araçlara yapılan silahlı saldırının Trabzon ve Trabzon insanına yapılmış bir hareket olduğunu söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Gökdeniz Karadeniz ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Fatih Tekke, tatsız bir olay yaşadıklarını belirterek, “Gece yarısı saat 01.00 sıralarında, evimin önündeki iki arabaya yaklaşık 7-8 el ateş edildi. Sabah uyandığımda Gökdeniz'in aracına ve giyim mağazasına da silahlı saldırıda bulunulduğunu öğrendim” dedi.
Emniyet güçleri ile gerekli görüşmeleri yaptıklarını ifade eden Fatih Tekke, şöyle devam etti: “Şikayetimizin olduğunu bildirdik. Kimin yaptığını ve neden yaptığını bilmiyoruz. Çok üzücü bir olaydır. Trabzonspor ve Trabzon insanına yapılmış bir harekettir. Futbolcu olarak yaşam amacımız, felsefimiz, karakterimiz ve Trabzonspor'a verdiğimiz hizmetin karşılığı bu şekilde olmamalıydı. Çok üzgünüz. Böyle şeyler sadece bizim başımıza gelmiyor. Allah'a şükür ki çoluk çocuğumuzda araba içinde olabilirdi. Gökdeniz, mağazasında olabilirdi. Trabzon'da bundan daha ciddi olaylar da yaşanıyor. Yaşanan şeyler doğru şeyler değildir. Çok üzgünüz, emniyet görevlileri gerekeni yapacaktır. Tekrar görüşmemiz olacak. Söylenecek bir şey bulamıyorum. Hak etmediğimiz şeyler bunlar. Evimizde otururken aracımızın kurşunlanması hoş değil. Söyleyecek başka şey yok.”
Toplantıda, Gökdeniz Karadeniz ise herhangi bir açıklama yapmadı.

EMNİYET YETKİLİLERİ KULÜBE GELDİ

Fatih Tekke ve Gökdeniz'in araçlarına dün gece yapılan silahlı saldırı üzerine emniyet güçleri, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek 2 futbolcuyla görüştü.  Trabzon Emniyet Müdürü Yardımcısı İbrahim Azcan, Asayiş Şube Müdürü Olcay Tosun ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Sinan Polat, futbolcularla yaklaşık yarım saatlik görüşme yaptı.  Emniyet yetkilileri, görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapmadılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!