Fas turu araladı

Güncelleme Tarihi:

Fas turu araladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Mozambik karşısında aldığı 3-0'lık farklı galibiyetle grupta ikinci sırada yer alıp, çeyrek finali büyük ölçüde garantiledi. Mısır ise Zambiya karşısındaki 4-0'lık galibiyetle çeyrek finalde.

Burnika Faso'da devam eden Afrika Uluslar Kupası'nda Fas, Mozambik karşısında aldığı 3-0'lık farklı galibiyetle, D Grubu'ndan çeyrek finale yükselecek olan ikinci takım olmayı büyük ölçüde garantiledi.

Gruptaki son maçında Mısır ile karşılaşacak olan Fas, bu maçta alacağı en az bir beraberlikle veya Zambiya'nın Mozambik karşısında alacağı sonuca göre yenilgi halinde bile çeyrek finalist olacak. Fas'a galibiyeti getiren golleri Said Chiba, Ali al-Khattabi ve Youssef Fertout kazandırdılar.

Mısır ise Zambiya karşısında aldığı 4-0'lık farklı skorla galibiyet serisini sürdürdü. Çeyrek finali garantileyen Mısır'ın gollerini Hossam Hassan (3) ile Yasser Radwan attılar. Grupta 6 puanlı Mısır'ı 4 puanla Fas, 1 puanla Zambiya izliyor. Mozambik'in ise puanı yok

Coşkuları yarım kaldı

Afrika Uluslar Kupası nefes kesen bir mücadele ile sürerken tribünler de oldukça ilginç görüntülere ve şovlara sahne oluyor. Özellikle Zambiyalı taraftarların Mısır maçı öncesi tribünlerdeki coşkusu büyüktü. Kendilerini yeşil ve kırmızıya boyayan taraftarlar takımları için büyük sevgi gösterilerinde bulundular, ancak maç sonrası farklı yenilgiyle üzüldüler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!