F.Bahçe'den Arapça broşür

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçeden Arapça broşür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2007 14:21

F.Bahçe, yarın Halep Stadı'nın açılışında Suriye'nin Al İttihad takımıyla karşılaşacak. Bugün saat 14.00'te Suriye'ye giden F.Bahçe'de yönetim, maç için yarısı Türkçe yarısı da Arapça olarak 5 bin broşür hazırladı. Bröşürler, maç öncesi Halepliler'e dağıtılacak.

Haberin Devamı

Dostluk maçı nedeniyle bugün Halep'e gidecek olan Fenerbahçe'miz, hazırladığı 5 bin adet broşürü, maç öncesi Haleplilere dağıtacak. Aynı broşür içinde yarısı Türkçe, yarısı Arapça olarak hazırlanan 32 sayfalık broşürde

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın stadyum açılışıyla ilgili olarak Suriye halkına mesajının da yer aldığı 32 sayfalık bröşürde, "Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılacak '2009 UEFA Finali'nin tanıtımı, Fenerbahçe'nin kuruluş öyküsü, Şükrü Saracoğlu Stadı, Atatürk'ün Fenerbahçeli olması, Arthur Zico ve 2006-2007 takım  posteri yer alıyor.

Başkan Azizi Yıldırım'ın broşürdeki '56 Yıl Sonra Merhaba' başlıklı yazısı şöyle: "Komşumuz, dostumuz Suriye'de 56 yıl sonra tekrar bir futbol karşılaşması için bulunmaktan Fenerbahçe Spor Kulübü olarak mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Haberin Devamı

Sporun evrensel boyutları içinde ülkeler insanlarını birbirleriyle kaynaştıran bu organizasyonlar devam ettiği müddetçe, ülkelerimiz politik ve iktisadi ilişkilerin dışında sportif faaliyetlerde de birbirlerini daha yakından tanımış ve kaynaşmış olacaklardır.

En kısa sürede Al İttihad takımını da İstanbul'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda ve ülkemizde ağırlamak istediğimizi söylemek istiyorum.

Bugün hizmete girecek ve Suriye halkına hizmet verecek olan Halep Stadı'nda oynanacak her maçın 'Futbol Festivali' havasında geçmesi sadece benim değil, tüm Fenerbahçe camiasının dileğidir.
Sevgi, saygı ve muhabbetlerimle."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!