Evli mutlu gay futbolcu

Güncelleme Tarihi:

Evli mutlu gay futbolcu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2013 01:38

Futbolcular içerisinde eşcinsel olanların hiç de az sayıda olmadığını vurgulayan İngiliz oyuncu, “Bir futbolcunun eşcinsel olmasında anormal bir durum yok” dedi.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig kulüplerinden West Ham United’da forma giyen sol açık Matt Jarvis, eşcinsellerle ilgili yayın yapan ‘Attitude’ dergisi için verdiği pozlarla ilgili açıklama yaptı. Futbolcular içerisinde eşcinsel olanların hiç de az sayıda olmadığını vurgulayan Jarvis; “Bu normal bir olay” dedi.  Bunun anormal bir durum olmadığını ifade eden İngiliz oyuncu, “Bir futbolcunun eşcinsel olmasında anormal bir durum yok. Eğer böyle olduğunu düşünüyorsanız delirmiş olmalısınız” şeklinde konuştu. Sadece bekar futbolcuların eşcinsel olmadığını belirten Jarvis, evlenen futbolcularda da eşcinsellerin olduğunu söyledi. Ünlü futbol yıldızları David Beckham ve Fredrik Ljungberg gibi Attitude dergisine poz veren Jarvis; “Birçok futbol oyuncusunun gay olduğunu eminim, olay sadece çıkıp söylemeleri ve farklı olduklarını söylemeleri gerekiyor. Gayler hakkında düşündüğüm tek birşey var. Onlar için hayatın ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea8658f018fbb8f885a393

Dayanamayıp intihar etmişti

İlk defa bonservisine 1 milyon Pound’dan fazla para ödenen futbolcu olan Justin Fashanu, uzun yıllar boyunca eşcinsel olduğu gerekçesiyle zorluklar yaşamış, 1998 yılında intihar etmişti.

Verdiği pozlar tartışıldı

Bayern Münih’te uzun yıllar forma giyip, attığı gollerle Alman ekibinde birçok başarıya imza atan Giovanne Elber de eşcinsel olarak biliniyor. Verdiği çarpıcı pozlar internet ortamında oldukça popüler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!