Evine dön Sergen

Güncelleme Tarihi:

Evine dön Sergen
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Siirt kulübü futbolumuzun haşarı çocuğunu çağırdı

Üç büyüklerde dikiş tutturamayan, hiçbir kulüpten teklif almadığı gibi Avrupa'dan da beklediği ilgiyi göremeyen Sergen Yalçın çaresizlik içinde. Yıldız futbolcuya, bonservisini elinde bulunduran Siirt Jet-Pa sahip çıktı.

Fırtınalı yıllar

Beşiktaş'ta başlayan futbol yaşamı, birden yükselen başarı grafiği ve ardından gelen şan ve şöhret... Beşiktaş'tan olaylı kopuşu, İstanbulspor'da fırtınalı ve yine olaylı aylar... Daha sonra F.Bahçe macerası.... Teknik Direktör Zeman'la karşılıklı suçlamalar... Sonuç yine hüsran...

Teklif yok

Ve ‘‘son durağım’’ dediği G.Saray'da da dikiş tutturamayan Sergen nereye koşuyor? Henüz hiçbir kulüpten teklif almayan, Avrupa'dan beklediği ilgiyi görmeyen ve Trabzonspor'un da sırt çevirdiği Sergen'e sonunda Siirt yolu göründü. Başkan Yarayan'ın açıklaması yıldız futbolcunun konumuna son noktayı koydu.

Meraklı bekleyiş

Siirt Jet-Pa Kulübü Başkanı Takiiddin Yarayan, Sergen'in iki gün içinde Didim Akbük'deki hazırlık kampına katılacağını ve takımla birlikte idmanlara başlayacağını bildirdi. Şimdi herkes Türk futbolunun en büyük yıldızlarından Sergen'in Siirt Jet-Pa Spor'un kampına katılıp katılmayacağını merakla bekliyor.

Program değişti

Bu arada, Birinci Lig'deki ilk yılında idmanlarını İstanbul'da yapıp, maçlarını Siirt'te oynayacağı belirtilen Siirt Jet-Pa Spor'un bu programı uygulamaktan vazgeçtiği de öğrenildi. Son anda değişen programa göre, Siirt Jet-Pa Spor, Didim kampı dönüşü normal çalışmalarını Siirt'te yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!