Euroleague'de Fransız takımlarının transfer atağı sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Euroleaguede Fransız takımlarının transfer atağı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 12:47

Süper yıldız Tony Parker'ın lokavt süresince Asvel ile sözleşme imzalamasından sonra Fransa Milli Takımı'nın bir diğer oyuncusu Mickael Gelabale de Nancy'yle anlaşmak üzere.

Haberin Devamı

Euroleague'de Fransız takımlarının transfer atağı sürüyor. Süper yıldız Tony Parker'ın lokavt süresince Asvel ile sözleşme imzalamasından sonra Fransa Milli Takımı'nın bir diğer oyuncusu Mickael Gelabale de Nancy'yle anlaşmak üzere.

İki ay önce Belçika temsilcisi Charleroi ile ön sözleşme imzalayan, ancak Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ayak bileğini burktuğu için yeni takımıyla sağlık kontrolünden geçemeyen Mickael Gelabale, Fransa'ya dönme kararı aldı.

Fenerbahçe Ülker'in A grubu'ndaki rakibi Nancy ile görüşmelerini sürdüren 28 yaşındaki forvet, kurallar gereği Belçika temsilcisinin onayını bekliyor. Geçtiğimiz sezon Asvel forması giyen Gelabale, Erman Kunter'in takımı Cholet'nin 2010 şampiyonluğunda önemli bir pay sahibiydi.

Nancy, daha önce Fransa Milli Takımı'nın bir başka yıldızı Nicolas Batum ile lokavt bitene kadar sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker, A Grubu'nda Olimpiakos, Caja Laboral, Bizkaia Bilbao ve Cantu ile ikinci tura kalma mücadelesi verecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!