Eskişehirspor için vefat ilanı verdiler

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor için vefat ilanı verdiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:11

50 yıllık mazisi olan Türk futbolunun en önemli kulüplerinden Eskişehirspor'un Süper Lig'deki kötü gidişi taraftarları isyan ettirdi. Son olarak Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Kırmızı Şimşekler'in taraftarları, yerel bir gazetede kulüp için vefat ilanı verdi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanında 4-0 gibi farklı bir mağlubiyet alan Eskişehirspor'da taraftarların tepkisi sürüyor.

4 puanla ligin son sırasında kalan Eskişehirspor'da Galatasaray mağlubiyeti taraftarın tepkisini daha da artırdı.

Geçtiğimiz hafta içeride kaybedilen Kayserispor maçı sonrası yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, Galatasaray mağlubiyeti sonrası ise yerel bir gazetede kulüp için vefat ilânı verildi.

Eskişehirspor için vefat ilanı verdiler

Ligde dün akşam Galatasaray'a 4-0 yenilerek 4 puanda kalan Eskişehirspor, geride kalan 10 maçta 7 gol atarken 22 gol yedi. Kırmızı siyahlılar, puan cetvelinin son sırasında yer alıyor. Es Es'ler ligde son oynadıkları 7 maçı da kaybetti.

Haberin Devamı

İlanda "1965 yılında doğan ve Türk futboluna Anadolu yıldızı olarak adını yazdıran, İstanbul takımlarına yıllarca kök söktüren Eskişehirspor kendini bilmez kişiler tarafından hunharca katledildi. Es Es Es ki ki ki Eski Eski Es sesleriyle Türkiye'yi inleten Kırmızı Şimşekler'e başsağlığı diliyoruz." denildi.

Eskişehirspor için vefat ilanı verdiler

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!