Eskişehirspor - Büyükçekmecespor maçı ne zaman? Maç saat kaçta? Hangi kanalda? İşte ayrıntılar…

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor - Büyükçekmecespor maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda İşte ayrıntılar…
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 11:44

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamp yapan Eskişehirspor, ikinci yarı hazırlıklarını yapılan son antrenmanla tamamladı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde Arslan Zeki Demirci Spor Tesislerinde antrenmanına çıkan siyah-kırmızılı futbolcular, kısa koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kendi aralarında pas çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Sezgin Coşkun, Emre Güngör ve Aytaç Öden takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Eskişehir ekibi, yaptığı son antrenmanla Antalya kampını tamamladı. 

Peki Eskişehirspor- Büyükçekmecespor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Merakla beklenen mücadele yarın yani saat 18:30’da oynanacak. Maç naklen A Spor ekranından yayınlanacak.

Eskişehirspor - Büyükçekmecespor maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda İşte ayrıntılar…

Antalya kampı hakkında gazetecilere bilgi veren Teknik Direktör Samet Aybaba, 8 günlük kampın iyi geçtiğini belirtti. Birkaç gün kötü hava koşullarının kendilerini engellediğini ancak bunun dışında kampı çok iyi değerlendirdiklerini anlatan Aybaba, "Takımımızda arkadaşlıkların birlikte hareket etme duyguları çok yüksek. Antalya kampı bir takımın motive olması için iyi bir yer. Tüm ekip hep birlikte iyi çalıştık. Takıma birkaç takviye yapmayı düşünüyoruz. Umarım ikinci yarı daha iyi noktalara geleceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Eskişehirspor'un prensip anlaşmasına vardığı Belçika'nın Genk takımında forma giyen Gürcü orta saha oyuncusu Tornike Okriyaşvili, sağlık kontrolünden geçti.

Ligin ilk yarısında sıkıntılı günler geçiren siyah-kırmızılı takımın transfer etmek istediği ve dün gece Eskişehir'e getirttiği Okriyaşvili, özel bir hastanede sağlık kontrolünde geçti. 
Gürcistan Milli Takımı oyucusu da olan Okriyaşvili, Eskişehirspor ile resmi sözleşmeyi yarın imzalayacak.  Okriyaşvili, bu sezon Genk'te 13 maçta forma giydi. 

BAKMADAN GEÇME!