Eskişehirspor – Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor – Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 14:25

Ziraat Türkiye Kupası B grubu son maçında Bursaspor Eskişehirspor’un konuğu olacak. Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor karşısında 3-2’lik galibiyet alan Bursaspor dikkatini Ziraat Türkiye Kupası'na verdi. Peki Eskişehirspor – Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu maçlarında tüm maçları kazanan ve gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Bursaspor, grubun son maçında Eskişehirspor’un evine konuk olacak. Son maça galibiyet parolasıyla çıkacak olan Bursaspor, maçı kazanarak gruptan hiç fire vermeden çıkmayı hedefliyor. Öte yandan Eskişehirspor ise Spor Toto Süper Lig'de son sıralarda bulunuyor. Gruptan çıkabilmek için 1 puan alması yeterli olan Eskişehirspor’un bugün nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

ESKİŞEHİRSPOR BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Eskişehirspor – Bursaspor maçı 28 Ocak 2016 Perşembe günü saat 18:00’da Eskişehir Atatürk Stadında gerçekleşecek. Karşılaşma A Spor’dan naklen yayınlanacak. Maçın hakemleri ise Murat Erdoğan, Abullah Uğur Sarı, Cevher Ahen olacak.

Haberin Devamı

BURSASPOR GRUPTA LİDERLİĞİNİ İLAN ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası B grubu maçlarının hepsinde galibiyet alan Bursaspor, bir üst tura lider olarak çıkmayı garantilese de Eskişehirspor karşısında asıl amacı 3 puan alarak hiç fire vermemek. Maçla alakalı alınan bilgilere göre Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun karşılaşmaya genç ağırlıklı bir kadroyla çıkacağı öngörülüyor.

BURSASPOR MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Geçtiğimiz akşam üstü Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başlayan Bursaspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde antrenmana başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman ısınma koşularıyla başlarken, Yeşil Beyazlılar daha sonra kontrol pas oyunu oynadı. Antrenmanın son bölümünde ise taktik antrenman yapıldı.

İLK MAÇTA NE OLDU?

Ziraat Türkiye Kupasında 2. hafta maçında Eskişehirspor’un evinde ağırlayan Bursaspor, mücadeleyi 4-1’lik galibiyetle kazanmıştı. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Cristobal Jorquera, Ricardo Faty, Tomas Necid ve Bakaye Traore'nin golleriyle Bursaspor gruptaki puanını 6’ya çıkarmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!