Erzurumspor'un dört asına Trabzon'dan kanca

Güncelleme Tarihi:

Erzurumsporun dört asına Trabzondan kanca
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2001 00:00


Lig'de kalma umutları pamuk ipliğine bağlı olan Erzurumspor'un dört asına Trabzonspr talip.
Haberin Devamı

Mavi beyazlıları Birinci Lig'e çıkaran bordo mavili takımın teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, eski öğrencilerinden Selçuk, Ömer, Ergin ve Tuncay'a çengeli taktı.

Trabzonspor'un başına geçtikten sonra Erzurumspor'un Ümit Milli Takım futbolcusu Selçuk Beyaz'ı almak isteyen Sadi Tekelioğlu'nun bu isteği yönetim kurulu tarafından kabul edilmemişti. Sadi Tekelioğlu, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimine Selçuk'un yanı sıra Ömer Erdoğan, Ergin Yücetaş ve yine Ümit Milli Takım futbolcusu Tuncay Aksoy'u önerdi. Trabzonspor yönetiminin dört futbolcuyla ilgili nabız yokladığı, teklifini önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi. Bu arada Erzurumspor, yabancı statüsünde oynayan Kongolu Yvos'u Türk vatandaşı yapmak için harekete geçti.

ÇINAR, ALTAY'I ÖRNEK GÖSTERDİ
Öte yandan Galatasaray galibiyeti ile moral bulan Yimpaş Yozgatspor'u konuk edecek Erzurumspor, hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü. Erzurumspor'un Y.Yozgatspor ile puan farkının 11 olduğunu hatırlatan mavi beyazlı takımın teknik direktörü Behzat Çınar, "Her ne pahasına olursa olsun Y.Yozgatspor maçını kazanmak zorundayız. Geçen yıl yaşanan Altay örneği unutulmamalıdır. Hiç beklenmedik bir şekilde düşmüşlerdi. Kalan 7 maçı final havası içinde oynamaya devam edeceğiz" diye konuştu. ERZURUM,(DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!