Erzurum iyi yolda

Güncelleme Tarihi:

Erzurum iyi yolda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

İlk ciddi sınavını önceki gün F.Bahçe karşısında veren mavi beyazlı ekipte hedef ligi ilk 10 takım arasında tamamlamak. Teknik Direktör Hikmet Karaman, lige kadar hazır hale geleceklerini söyledi...

Henüz hazır değiliz

Ligin yeni takımı Erzurumspor'da hedef ilk 10. Teknik Direktör Hikmet Karaman, F.Bahçe karşısında ciddi bir sınava çıkan takımının henüz hazır olmadığını ve eksikleri bulunduğunu söyledi. Karaman, Palandöken, Abant ve Kızılcahamam'da üç ayrı kamp çalışması yapan takımının öncelikle kondisyon açısından yeterli seviyeye gelmesi için çaba harcadığını belirterek şunları söyledi:

Arayışımız sürüyor

‘‘Yeni bir takım oluşturuyoruz. Kadromuzda tecrübesiz isimler bulunuyor. Yabancı arayışımız devam ediyor. Prunea iyi bir seçim oldu. Yugoslav, Rumen, Bulgar oyuncular ile temastayız. Lig öncesinde yabancı hakkımızı en iyi şekilde kullanacağız. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar bizim için çok önemli değil. Önemli olan oyun planımızı sahaya yansıtabilmemiz.

TSYD maçları önemli

Ankara'da yapılacak TSYD Kupası'na hazırlanıyoruz. G.Birliği, A.Gücü ve Karabük'ün katılacağı turnuvada alacağımız sonuç lig öncesinde durumumuzu ortaya çıkaracak. Hazırlık maçlarında savunma sıkıntılarımız oldu. Eksiklerimizi kapatıyoruz.’’ Yönetimin ve taraftarın desteğine teşekkür eden Karaman, ‘‘Bu destek bize ekstra bir güç katıyor. Bu güçle başarılı olacağımıza inanıyorum’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!