'Ersen Martin mektup yazmadı'

Güncelleme Tarihi:

Ersen Martin mektup yazmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2007 13:30

Trabzonspor'un, İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne vermekten vazgeçtiği futbolcusu Ersen Martin'in menajeri Tamer Özçam, futbolcusunun FİFA'ya "Huelva'ya gitmek istiyorum" şeklinde bir mektup yazmadığını söyledi.

Tamer Özçam, Trabzonspor ile İspanya kulübünün daha önce anlaştığını anımsatarak, “Ersen de Huelva Kulübü'ne imza atmıştı. Dolayısıyla iki kulüple de sözleşmesi var. Bundan dolayı ceza almamak için FİFA'ya ikinci bir mektup yazdığı doğrudur. Ancak mektupta (Huelva Kulübü'ne gitmek istiyorum) biçiminde bir ifade yoktur” dedi.

İkinci mektubunda da Ersen Martin'in Trabzonspor'da kalmak istediğini yinelediğini ifade eden Özçam, “Ersen, (Trabzonspor'da kalmak istiyorum. Ama FİFA, Huelva Kulübü'ne verirse ona da saygı duyarım) dedi. Çünkü Ersen bu işten, futboldan para kazanıyor” diye konuştu.

Özçam, Trabzonspor Kulübü'nün Ersen Martin'in çeklerini ödemediğinin doğru olduğunu, ancak bordo-mavili kulüp tarafından bir ödeme planı oluşturulduğunu da belirtti.

Ersen Martin'in Almanya'da tedavisinin sürdüğünü ifade eden Özçam, futbolcunun bir an önce sahalara dönmeyi arzuladığını da söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!